Et fortjent skulderklap til en ildsjæl

Poul Eigil Rasmussen anede ikke uråd og klappede med under den årlige overrækkelse af priser til Langeskovs idrætsfolk i aftes - her har Stiftstidendes fotograf fanget ham inden hans kåring som "Årets Langeskov'er"
Foto: Peter Leth Larsen

Et fortjent skulderklap til en ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÆDER: Forenings- manden Poul Eigil Rasmussen kåret til Årets Langeskov'er

LANGESKOV: - Jeg fatter i grunden ikke, hvorfor du ikke er blevet kåret noget tidligere, sagde Langeskovs borgmester Ejvind Høyer Nielsen i aftes i kantinen på rådhuset.

Bemærkningen var møntet på formanden for Langeskov Idrætsforenings ungdomsudvalg, Poul Eigil Rasmussen.

Og efterhånden som borgmesteren oplistede Poul Eigil Rasmussens enorme engagement i Langeskov, måtte de tilstedeværende erkende, at man i Poul Eigil Rasmussen havde fundet et rigtigt godt bud på dette års hæderstitel "Årets Langeskov'er".

Medlem af idrætsforeningens bestyrelse siden 1975, fodboldtræner, ungdomsformand, mangeårig formand for Folkeoplysningsudvalget og en kort karriere som medlem af byrådet for Aktivlisten.

- Jeg har kendt dig, siden du var ung skolelærer - dengang havde du vist ikke tillagt dig skæg. Og jeg har lært dig at kende som én, man altid kan stole på, sagde Ejvind Høyer Nielsen.

Formanden for Folkeoplysningsudvalget, Erling Knudsen, kunne nu ikke helt synge med på dén sang. Han fortalte en anekdote fra sin tid som formand for Birkende Boldklub.

- Poul Eigil ringede for seks år siden til mig og spurgte, om LIF måtte låne nogle mål til en turnering. Et par dage efter ringede han igen og lovede, at han nok skulle levere målene tilbage - vi har aldrig siden set målene, fortalte Erling Knudsen til forsamlingens udelte morskab.

Årets Langeskov'er selv havde ikke anet uråd forud for kåringen.

- Nej, det kom helt bag på mig. Formanden for LIF Flemming Holton havde indkaldt hele bestyrelsen til pressemøde på rådhuset, hvor vi blev bedt om at tage noget pænt tøj på. Så jeg mødte selvfølgelig op. Men jeg er meget glad for kåringen og tager det som et stort skulderklap - det luner virkelig, sagde Poul Eigil Rasmussen efter kåringen.

Priser til udøvere

Der blev også uddelt priser til en række aktive idrætsudøvere, der har gjort sig særligt bemærkede det seneste års tid. Priserne gik til danserne Julie Thagesen og Martin Køhler, håndbolddommer Ole Ejsing Olesen, kick-bokser Amanda Jakobsen, løberne Bodil Møller Have, Thor Møller Have, Birgit Pedersen og Jørgen Christiansen, sejler Peter Ulrikkeholm, LIF's Old Girls og badmintonspillerne Cecilie V. Rasmussen, Tommy V. Hansen og Michella Boxill.

Et fortjent skulderklap til en ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce