Engelske fodboldfans på vej til Kerteminde


Engelske fodboldfans på vej til Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SHOWKAMP: Kerteminde Boldklub satser på opbakning fra sponsorer
KERTEMINDE: Kerteminde kan vente at få besøg af 50-100 engelske fodbold-fanatikere, når Kerteminde Stadion tirsdag den 27. juli lægger græs til en kamp mellem Premiere League-holdet West Bromwich Albion og FC Midtjylland fra Superligaen.

Hverken politi eller beboere omkring stadion behøver dog at frygte for hooligan-optøjer i forbindelse med den engelske invasion.

- Slet ikke. Det er fredelige folk, som blot er meget engagerede i deres klub, fortæller Michael Mørch, der er formand for den danske afdeling af West Bromwich Albions skandinaviske fanklub.

Holdet, der i den kommende sæson gør comeback i Premiere League, plejer at tage på træningslejr i Danmark hvert år som optakt til sæsonen, og flere af klubbens engelske fans tager gerne turen med, ligesom danske fans fra hele landet følger holdet, mens det er i Danmark.

Satser på sponsorerne

West Bromwich Albion og FC Midtjylland mødtes også sidste år i en træningskamp på Fyn.

Kampen, der blev spillet i Horne på Sydfyn, og som englænderne vandt 2-0, blev overværet af omkring 1500 tilskuere.

Så mange tilskuere forventer Kerteminde Boldklub ikke at få gennem tælleapparaterne, men mindre kan også gøre det.

Klubben skal betale 65.000 kroner til de to hold og Elmerdahl Bureauerne, der booker holdene, for at få kampen til Kerteminde, og med lidt hjælp fra sponsorer satser klubben på at få det meste af udgiften dækket ind.

- Vi regner med at skaffe fire lokale sponsorer, som hver tegner sig for 10.000 kroner. Så skal der bare sælges 500 voksenbilletter for, at det ser fornuftigt ud, og det tror vi på kan lade sig gøre, fortæller klubbens næstformand Torben Due.

Billetterne til kampen koster i forsalg 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn.

Engelske fodboldfans på vej til Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce