En generalforsamling var ikke nok i Birkende Borgerforening

Birkende Borgerforening er blandt andet etableret for at bevare byens samlingspunkter og skabe socialt samvær i dem. Arkivfoto: Roland Petersen

En generalforsamling var ikke nok i Birkende Borgerforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkende Borgerforening har fået behov for at justere deres vedtægter. Der var imidlertid ikke medlemmer nok mødt op til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling.

Birkende: Medlemmerne af Birkende Borgerforening kan se frem til, at de inden længe bliver inviteret til ekstraordinær generalforsamling. Eneeste punkt på dagsordnen bliver vedtægtsændringer.

De er blevet nødvendige efter, at Lena Bækholm fra Langeskov Borgerforening har rejst spørgsmålstegn ved, om tidligere formand for Birkende Borgerforening, Erling Knudsen, kan vælges til Folkeoplysningsudvalget, hvor han ellers er på vej til at blive genvalgt som formand.

Efter samråd med kommunen har Birkende Borgerforening fundet et par punkter i deres vedtægter, der skal justeres, fortæller foreningens nye formand, Lars Borregaard.

- Men kun cirka 35 af vores 177 medlemmer var mødt op, og det rækker ikke til vedtægtsændringer ved den ordinære generalforsamling. Til gengæld kan et lade sig gøre, hvis blot der er flertal blandt de fremmødte på en ekstraordinær generalforsamling, så sådan en holder vi midt i marts, oplyser Lars Borregaard.

Han var næstformand i Birkende Borgerforening indtil december, hvor han og formand Erling Knudsens byttede plads.

Han kunne berette om et år med blandt andet madhold, cykelhold, amatørteater og mandagscafe - der altsammen fortsætter i år.

- Desuden har vi fået etableret en bålhytte og er på vej med en ny legeplads ved boldklubbens multibane. Vi har fået tilskud fra kommunen og skal nu sammen med resten af byen have sammensat en arbejdsgruppe, der kan søge fondsmidler.

Der var genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Erling Knudsen og Lars Borregaard, medens Eddy Hermeling og Leif Pedersen ikke ønskede genvalg. Nyvalgt til bestyrelsen blev Julie Nyrnberg og Susanne Thagesen.

En generalforsamling var ikke nok i Birkende Borgerforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce