Elitegrillister gennem 25 år


Elitegrillister gennem 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: Der er efterhånden få steder tilbage, hvor mænd kan være drenge uden indblanding fra konerne.

Et af de steder er i grillforeningen Elitegrillisterne, som i går holdt jubilæumsreception i anledning af, at det i år er 25 år siden, foreningen, der be-står af ni modne mænd, blev stiftet.

- Vi mødes ved hinanden et par gange om året, og så får vi lidt godt at spise og nogle øl og ordner verdenssituationen, fortæller Elitegrillisternes borgmester Finn Nielsen, som pønser på at beholde borgmestertitlen, selvom den egentlig skal gå på skift blandt medlemmerne hvert år.

- Jeg synes ikke rigtig, jeg kan finde nogle kvalificerede emner, forklarer Finn Nielsen, som dog samtidig lader forstå, at lidt bestikkelse kan få ham til at ændre mening.

Vommene ikke med

Medlemmerne af Langeskovs anden store grillforening Grillmaverne - eller "Vommene" som Elitegrillisterne kalder dem - var ikke inviteret til jubilæumsreceptionen.

De to foreninger ligger nemlig i indbyrdes venskabelig kappestrid, og sådan har det været siden begge foreningers start i 1979.

- Der er stor forskel på os og "Vommene". De griller pølser og drikker rødvin. Vi drikker kun øl, for vi behøver ikke at kamuflere vores alkoholforbrug, og pølse-stadiet er vi nået ud over for længst, men "Vommene" gør nu ikke så meget væsen af sig mere, siden de blev hånet ud af centret ved en grill-konkurrence for 20 år siden. De har faktisk ikke rigtig vist sig i byen siden, fortæller Finn Nielsen, der ved siden af borgmester-jobbet også er stationsleder hos Kerteminde Politi.

Elitegrillisterne er til gengæld synlige hvert år ved Langeskov Kræmmermarked i september, hvor foreningen i 10 år har solgt grillmad til markedsgæsterne.

Overskuddet fra salget går til børn og unge i Langeskov og der plejer at være omkring 25.000 kroner til formålet, og dermed runder Elitegrillisterne i år formentlig den kvarte million kroner i donationer.

TV2/Fyn bringer mandag aften et indslag fra Elitegrillisternes jubilæumsfest.

Elitegrillister gennem 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce