Efterskole tilbyder haltid


Efterskole tilbyder haltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Efterskole bygger udvider faciliteterne og tilbyder samarbejde med kommunen

KERTEMINDE: Kerteminde Efterskole skal til efteråret bygge til. Der skal blandt andet bygges en ny idrætshal, der har internationale mål.

Hallen vil blive brugt af efterskoleeleverne, der vil bruge den i både skole- og fritid, og den vil også blive lejet ud. Men hallen vil sikkert også komme til at stå tom i løbet af ugen, og derfor har forstander Lars Brudvig et forslag.

- Jeg har kontaktet Kerteminde Kommune, og foreslået at de kan leje sig ind i idrætshallen. Jeg har jo hørt, at kommunen mangler halkapacitet, så jeg vil da gerne tilbyde efterskolens hjælp. Det kunne spare kommunen for en masse penge, hvis de ikke skal ud bygge en ekstra hal, fortæller Lars Brudvig om den føler, som han har lagt ud til de lokale politikere.

Forstanderen foreslår, at kommunen kunne få tilsagn på et antal timer i løbet af året, og til gengæld kunne kommunen blive involveret i finansieringen af hallen.

En ordning, som Lars Brudvig har prøvet tidligere i jobbet som forstander på Rejsby Europæiske Efterskole, hvor Skærbæk Kommune ydede en kommunegaranti på seks millioner kroner.

Nye omklædningsrum

- Vi spekulerer på at få lavet omklædningsfaciliteter til folk udefra, der vil benytte hallen. Eleverne bruger deres egne huse til at bade og klæde om i. Det vil koste et par ekstra millioner at lave omklædningsrum, og der kunne kommunen hjælpe til ved at give kommunegaranti, når vi skal ud og låne de to-tre millioner, siger Lars Brudvig, der har skrevet et brev til Kultur og Fritidsudvalget med sit forslag.

Han har også modtaget svar, og hans forslag bliver taget op på et senere møde i udvalget.

Kerteminde Efterskole skal have ny spisesal og køkken. Derudover bliver der bygget 30 elevværelser og altså en idrætshal.

Den samlede pris er 15 millioner kroner. Projektet er lige nu i licitation, og den 3. juni bliver det bedste tilbud udvalgt.

Det er ønsket, at byggeriet går i gang i sensommeren, så de nye bygninger står færdige til august 2009.

- Vi har lige nu en lokalplan liggende hos teknisk forvaltning, og den håber vi på bliver godkendt senest til september. Og så går vi i gang med byggeriet straks herefter, siger Lars Brudvig.

Efterskole tilbyder haltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce