Efter shitstorm: Restaurant lukker med røde tal i regnskabet

Mark og Pernille Møller forlader REstaurant Sejlklubben 1. januar 2019. Arkivfoto.

Efter shitstorm: Restaurant lukker med røde tal i regnskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mark og Pernille Møller siger farvel til Restaurant Sejlklubben 1. januar med røde tal i regnskabet.

Kerteminde: Det ender med røde tal på bundlinjen for forpagterparret på Restaurant Sejlklubben; Mark og Pernille Møller, der har opsagt forpagtningsaftalen med Kerteminde Sejlklub til 1. januar.

Det seneste regnskab for 2017/18, der blev udsendt 10. december, viser et underskud før skat på 129.888 kroner ud af en bruttofortjeneste på 1.554.539 kroner.

Ifølge Pernille Møller skyldes underskuddet en dårlig sommer i 2017, hvor omsætningen faldt.

- Forrige sommer var ikke skide-god, forklarer Pernille Møller.

Resultatet er en del dårligere end 2016/17 hvor parret tjente 187.108 kroner før skat.

- Vores virksomhed fejler ikke noget, og vi har været glade for at være her, derfor gør det ondt, at vi nu skal af med vores restaurant, siger Pernille Møller.

Restaurant Sejlklubbens regnskabsår endte 30. juni 2018, og dermed har den shitstorm på Facebook, som restauranten rendte ind i i sommer, ikke haft indflydelse på regnskabet.

Shitstorm på Facebook

Shitstormen startede, da gæster på restauranten angiveligt fandt bladlus og fluer i maden.

Halvdelen af dem var levende og den anden halvdel var døde, fortalte Sofie Olsen, der med sin veninde Maja Russell var på besøg hos restauranten.

Efter den besked brød helvede løs på Facebook, hvor det væltede ind med kommentarer til parret. Det hjalp heller ikke på stormstyrken, at Mark Møller stort set afviste al kritikken og erklærede, at restauranten ikke bare kunne give pengene tilbage, fordi folk var utilfredse.

- For hvis vi siger, "du får bare hele lortet betalt," så kan alle mennesker jo gøre det, forklarede Mark Møller.

Et par uger senere meddelte forpagterparret, at de havde opsagt forpagtningsaftalen, fordi Pernille Møller var faldet og havde smadret sit skinneben og ankel.

Nyt forpagterpar snart på plads

Hvem, der overtager restauranten, vides endnu ikke, men formand for sejlklubben, Jørgen Larsen, forventer, at der snart kan underskrives en aftale, med et nyt forpagterpar.

Mark og Pernille Møller har haft restauranten siden 2015, hvor de overtog forpagtningsaftalen efter Finn Rasmussen og Iben Germundsson.

- Vi har haft nogle rigtig gode år. Vi har været glade for vores gæster, men vi er nødt til at lukke, fordi jeg er blevet skadet, fortæller Pernille Møller.

Efter shitstorm: Restaurant lukker med røde tal i regnskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce