Efter shitstorm: Knud Ahrnkiel melder sig ud af DF

Tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Knud Ahrnkiel.

Efter shitstorm: Knud Ahrnkiel melder sig ud af DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knud Ahrnkiel meldte sig onsdag ud af Dansk Folkeparti for at undgå at skade partiet.

Kerteminde: Knud Ahrnkiel valgte onsdag formiddag at melde sig ud af Dansk Folkeparti efter flere dages shitstorm over et facebook opslag, hvor han opfordrede danske unge til at organisere og bevæbne sig mod udenlandske overfaldsmænd.

- Jeg snakkede med Poul Lindholm onsdag (Dansk Folkepartis partisekretær, red), hvor jeg sagde til ham, at jeg ikke vil belaste partiet med det her. Men jeg vil heller ikke have begrænset min ytringsfrihed, så derfor sendte jeg min udmeldelse klokken 16.40, fortæller Knud Ahrnkiel.

Shitstormen startede søndag, da Knud Ahrnkiel på facebook skrev: "Fantastisk med den kulturberigelse, men hvor er vores friske ungdom henne, bør i ikke finde sammen, bevæbne jer, og sammen engang for alle fjerne den ondskab, husk med ondt skal ondt fordrives".

Opslaget blev skrevet efter tre unge mennesker var overfaldet af 10-12 indvandrere i Kolding.

- Jeg mente selvfølgelig ikke, at de unge skal bevæbne sig med våben, men det var der altså nogen, der ville misforstå, forklarer Knud Ahrnkiel, der efter en snak med Poul Lindholm søndag trak opslaget tilbage.

Jeg har skrevet så meget

Knud Ahrnkiel har flere gange haft en kammeratlig samtale med Poul Lindholm, efter han bramfrit har udtrykt sin mening på facebook. Og efter beskeden på facebook i søndags begyndte flere journalister at undersøge gamle opslag på facebook, som de konfronterede Poul Lindholm med.

Blandt andet delte Knud Ahrnkiel i februar 2016 en video af et muslimsk optog i England, hvor han skrev:"Bomb - det kan kun gå for langsomt."

Og i sommers kommenterede han et opslag fra sangerinden MØ, der protesterede mod burkaforbuddet iført en elefanthue: "Håber den lille underfrankeret Mø, vil mødes en mørk nat og får en på opleveren, med de dejlige islamister som hun så flot beskytter."

Knud Ahrnkiel fortryder ikke nogen af sine facebook opslag, selvom han godt kan se, at de er provokerende.

- Men jeg har jo skrevet meget gennem tiderne, og der er nok nogen af dem, der kunne være formuleret anderledes, og der er måske nogle, der kunne være lidt mere gennemtænkte, inden jeg sendte dem, siger Knud Ahrnkiel.

Ligeglad med shitstorm

Onsdag valgte Knud Ahrnkiel så at melde sig ud af Dansk Folkeparti, som han har været medlem af i over 10 år.

- Jeg ved godt, hvordan de røde journalister har det med mig, og de kan jo blive ved. Jeg har ingen problemer med det som person, men jeg kan godt se det fra partiets side, at det kan være problematisk, for man bruger jo de ting, jeg gør, mod partiet, siger Knud Ahrnkiel.

Knud Ahrnkiels partifæller i byrådet fik besked om udmeldelsen onsdag, og ifølge Knud Ahrnkiel forsøgte de at overtale ham til at blive i partiet.

- Men der var det for sent, for jeg havde sendt min udmeldelse, siger Knud Ahrnkiel.

- Så fik jeg også noget skæld ud af dem, griner Knud Ahrnkiel, der har det fint med, at han ikke længere er medlem af Dansk Folkeparti.

- At jeg ikke er medlem af partiet, ændrer ikke noget lokalt, for vi har et knaldgodt samarbejde.

- Havde der nu været intern ballade i partiet, så havde jeg været rigtig ked af det, men jeg er ligeglad med den shitstrom, der er imod mig.

Borgmesteren fik besked

Onsdag aften var det borgmester Kasper Olesens tur til at få at vide, at Knud Ahrnkiel nu er løsgænger i byrådet.

- Men det er så nyt endnu, at jeg ikke ved, hvad jeg gør, siger Knud Ahrnkiel, der ikke har planer om at melde sig ind i et andet parti.

- Nu skal jeg med til budgetforhandlingerne sammen med de andre partier, så det er et plus, og så håber jeg at blive medlem af økonomiudvalget, fortæller Knud Ahrnkiel, der forventer at blive siddende i byrådet perioden ud.

Efter shitstorm: Knud Ahrnkiel melder sig ud af DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce