Langeskov Biblioteks Venner arrangerer bagedyst den 20. april

Langeskov: - Vi syntes, at det er gået lidt kage i det der med pendlertog, og så tænkte vi, at det kunne man lave sjov ud af. Da samtidig bagedyster er meget populære på TV, så blev vi enige om at udfordre folk til at bage langeskovs flotteste model af en togvogn, fortæller Kirsten Holm, formand for Langeskov Biblioteks Venner, der står bag det utraditionelle arrangement.

Udfordringen lyder på at bage og dekorere en togvogn i størrelæse ca. 10 gange 23 centimeter, svarende til en sandkageform. Den skal man bage derhjemme og tage med til Børnehaven Mælkevejens fællesrum, hvor bagedysten kommer til at foregå onsdag aften den 20. april.

Hvis man vil deltage skal man tilmelde sig senest den 4. april.

- Så stiller vi alle vognene op i forlængelse af hinanden på et stor bord, så vi får en rigtig og forhåbentlig langt tog ud af det, forklarer Kirsten Holm.

Tre lokale dommere, Bager Stub, Pendlerformand Anne Fiber og bibliotekar Maria Dejgaard Granstrøm, skal smage sig frem til de tre bedste kager, som selvfølgelig bliver præmieret, og desuden skal publikum ud fra kagernes udseende kåre en modtager af publikumsprisen.

Derefter er der underholdning med Svindinge Salonorkester.

De, der ikke kommer med en togvogn, skal betale for at deltage, til gengæld kan de se frem til fri kagespisning, når først vinderne er kåret.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.