Camp Hverringe skaber i samarbejde med havbiolog Søren Larsen et dykkerresort
Bøgebjerg: Dykkere i alle aldre og på alle niveauer skal snart til Bøgebjerg Strand for at udforske vandet og få spændende oplevelser.

Camp Hverringe lancerer i denne sæson et dykkerresort, som både campinggæster, klubber og private kan nyde godt af.

- Vi er i konkurrence med blandt andet hotellerne, så det gælder om at skabe nogle oplevelser for vores gæster. Vi drager her nytte af vores dejligt placering og tilbyder en række aktiviteter i vandet - både på egen hånd og under kyndig vejledning, siger campingchef Torben Rasmussen.

Hvert dyk er noget nyt

Den nye campingsæson begynder i påske. Her er de rutinerede dykkere klar til vandets temperatur, mens der lige skal yderligere nogle graders varme på, inden nybegynderne skal i.

- Hvert dyk vil være en ny oplevelse på grund af årstiderne. Jeg håber, at når folk finder ud af, hvad der gemmer sig under overfladen, så vil de også beskytte naturen bedre. For det er et spændende liv, der er dernede, siger havbiolog og erfaren dykker, Søren Larsen.

Blandt tilbuddene på Camp Hverringe er natture, prøvedyk, guidede ture og ture ad den undervandske sti, mens der på internettet vil blive lagt materiale ud til ture på egen hånd.
  • Fyens Stiftstidende