Kerteminde: I 1993 fik Britta Kristensen en voldsom tinnitus, der satte en stopper for hendes komponist/musikerkarriere. Hun vidste intuitivt, at sygdommen ikke var en tilfældighed og begav sig ud på en indre og ydre rejse for at finde svaret på spørgsmålet: Hvorfor - og hvorfor netop mig?

Hun fandt i svarerne en dyb forståelse af sig selv. En forståelse, der rummer en sammenhæng mellem oplevelser hun havde, de følelser de udløser og hendes krops reaktioner på dem.

Den forståelse er grundlaget for bogen "Det kræver en god fantasi at forestille sig, at man er god nok".

Mandag den 7. marts kan du på Kerteminde Skole lytte til et foredrag med hende. Du kan tilmelde dig foredraget på www.nyborg.lof.dk. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.