Drengespillere nåede målet


Drengespillere nåede målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNKEBO: Juniorspillerne i Munkebo Boldklub har knoklet for at skrabe penge sammen til en tur til Italien i efteråret, og i går lykkedes det dem at komme et godt skridt nærmere drømmen om deltagelse i Adrian Cup ved den italienske Adriaterhavskyst.

De 21 drenge har blandt andet vasket biler, lavet lotteri og solgt både grillepølser, spagnum og lodsedler for at få skaffet de i alt 50.000 kroner, det vil koste at sende de unge boldspillere afsted.

I går stod spillerne sammen med deres forældre og holdledere for afviklingen af det første "Fjordløb" med kræmmermarked, og overskuddet herfra skulle være nok til, at spillerne kun skal betale 700 kroner hver for turen.

- Vi håber, at det her er det sidste arrangement - ellers laver vi bare et til, fortæller Gitte Rasmussen, leder af juniorafdelingen, som sammen med drengenes forældre og andre frivillige passede kræmmermarkedet ved Munkebo Idrætscenter, mens drengene havde travlt på løbsruten med at dele vand ud til de 27 deltagere i "Fjordløbet".

Opgaven med at skrabe penge sammen til turen har ikke kun givet økonomisk bonus. Også på det sociale plan har drengene og deres forældre fået noget ud af anstrengelserne, fortæller Gitte Rasmussen.

- Det har givet et rigtig godt sammenhold hos både spillerne og forældrene, at man har haft en fælles opgave, fortæller Gitte Rasmussen.

Drengespillere nåede målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce