Dramatisk start på ferien


Dramatisk start på ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: En familieferie til Kroatien fik en noget dramatisk start for Kerteminde-familien Inge og Jan Lin-dorf og deres børn.

Det elendige danske sommervejr fik familien til i sidste øjeblik at vende blikket syd-over. Og bingo - det lykkedes at finde en ledig busferie til Kroatien.

- Men det var ikke uden betænkning - for jeg har det slet ikke godt med at køre i bus, fortæller Jan Lindorf.

Og de værste skrækscenarier blev til virkelighed - på motorvejen ved Haderslev begyndte der at lugte af brændt gummi i kabinen, og bussen trak ind i nødsporet. Chaufføren og tililende lastvognschauffører holdt ilden i skak med skumslukkere, mens de 69 passagerer blev evakueret fra bussen, og bagagerummene blev tømt.

- Men vi havde alle vores personlige ejendele i bussen, så sammen med nogle andre skyndte jeg mig ind i bussen. Og jeg var lige kommet ud af bussen, da et bagdæk eksploderede, så jeg blev slynget over et vejværn, fortæller Jan Lindorf.

Derefter gik det stærkt, og bussen udbrændte på 20 minutter.

- Jeg kan ikke lade være at tænke på, hvad der kunne være sket. Vi var ved at gå i seng og havde puttet børnene - tænk hvis det var sket en time senere, hvor alle sov, siger Jan Lindorf, der trods alt kom på ferie med sin familie - i en campingvogn i Søderjylland.

- Der er ingen, der får mig ind i en sovebus igen, fastslår han.

Dramatisk start på ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce