Dømt for sex med hjælpeløs kvinde


Dømt for sex med hjælpeløs kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeskov: Det begyndte med en tur ned til postkassen, og endte med seks måneders betinget fængsel og en erstatning på 15.000 kroner. En enig domsmandsret i Odense afsagde i går dom over en 38-årig mand fra Langeskov. Dermed blev han også kendt skyldig i at have skaffet sig samleje ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand. Kvinden var så fuld og påvirket af medicin, at hun ifølge rettens vurdering var ude af stand til at sige fra over for manden, der lige havde hjulpet hende op i en lejlighed i boligkomplekset.

Bad om hjælp

Episoden fandt sted den 10. juni sidste år. Kort før middag lå den 44-årige kvinde på græsset mellem to boligblokke. Her bad hun den 38-årige om hjælp, fordi hun var ude af stand til gå selv. Manden, der havde haft et ærinde ved postkassen, hjalp hende op, og ifølge hans eget vidneudsagn havde hun svært ved at stå på benene. Derfor fulgte han kvinden hjem til hendes bopæl.
Fakta
Kvinden var så fuld og påvirket af medicin, at hun ifølge rettens vurdering var ude af stand til at sige fra over for manden.

Kunne ikke låse op

Et vidne så de to på trappeopgangen, hvor den 38-årige måtte hjælpe hende med at finde nøglerne til lejligheden. Ifølge den dømtes forklaring blev kvinden både kærlig og opfordrende, og derfor havde de fuldburdet samleje på en sofa i stuen.

Husker intet

Kvinden husker imidlertid ingenting, og i retten kunne hun heller ikke bidrage med detaljer om forløbet - kun at hun kom til bevidsthed i løbet af eftermiddagen.

Ifølge personundersøgelsen havde kvinden en promille på 1,88, ligesom hun var påvirket af tre slags medicin, da undersøgelsen blev foretaget samme aften. I ét af tilfældende var koncentrationen af medicin dog så stor, at en læge fra retsmedicinsk betegnede det som en svær forgiftningstilstand.

Den 38-årige udbad sig betænkningstid.

Dømt for sex med hjælpeløs kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce