Dialogbænke indvies i dag


Dialogbænke indvies i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tal med hinanden, lyder opfordringen fra kommunen

Læs avisen, spis en is eller nyd udsigten.

Byens bænke kan bruges til mange forskellige formål, men fra i dag får tre bænke i Kerteminde Kommune en særlig funktion.

For at markere at Kerteminde er blevet Interkulturel Dialogby i 2008, placeres der en bænk i Munkebo, Langeskov og Kerteminde.

Bænkene - eller dialogbænkene som de bliver kaldt - skal danne rammen om de aktiviteter, som i løbet af året skal fremme en dialog mellem forskellige kulturer.

Et banner med teksten "Dialogbænken - Forskellighed? Tal sammen" opfordrer borgerne til at sætte sig ned og få en snak - på tværs af de kulturelle forskelle der måtte være.

Link-drenge indvier

I Kerteminde indvier borgmester Palle Hansborg-Sørensen (S) de tre dialogbænke.

Det gør han sammen med drenge fra Foreningen Link, der får lektiehjælp hos Birgitte Flindt Pedersen. Dialogen begynder klokken 14.00 på bænken ved Kirkeristen i Kerteminde.

Det er endnu ikke planlagt, hvilke aktiviteter der skal finde sted på bænkene i Munkebo og Langeskov, men kommunen opfordrer alle til at komme med idéer til arrangementer.

Det kan for eksempel være foreninger, som vil bruge bænkene til at oplyse om aktiviteter eller digtere med forskellig baggrund, som vil læse digte op, lyder det i opfordringen fra Kerteminde Kommune.

Foruden placeringen på Kirkeristen i Kerteminde bliver bænken i Munkebo placeret ved Kulturcentret, mens Torvet i Bycentret danner rammen om bænken i Langeskov.

Ambassadør på besøg

Foruden det første arrangement i dag har Dialogbænken i Kerteminde endnu et officielt arrangement i kalenderen.

Den 26. juni mødes den amerikanske ambassadør med elever fra 8.b på Hindsholmskolen.

Håbet er, at han sammen med eleverne kan sætte gang i den interkulturelle dialog.

Dialogbænke indvies i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce