Kerteminde: Fredag var Johannes Larsen Museets frivillige inviterede til nytårskur på museet.

Her kunne de over et glas champagne og et stykke kransekage høre, hvad museet byder på i dette år.

Det helt store bliver i år for museet, at det håber på, at det til marts kan komme i gang med at udvide Kaffehuset, så der bliver plads til flere gæster. Lige nu ligger der hos kommunen en ansøgning om en byggetilladelse. Udbygningen af Kaffehuset skulle gerne stå færdig til den 29. juni, som er den dato, hvor museet i sin tid overtog kunstnerhjemmet.

- Så vi har lidt travlt, men vi håber, at det vil lykkes, smilede afdelingsleder af Johannes Larsen Museet, Mette Ladegaard Thøgersen. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.