Det har aldrig været større


Det har aldrig været større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Håndboldklub vært for 1300 strandhåndboldspillere

KERTEMINDE: Nordstranden bliver lørdag invaderet af strandhåndboldspillere i stort tal. Kerteminde HK har inviteret til det udendørs stævne, og hele 130 hold kommer.

- Det bliver større år for år. Sidste år havde vi 115 hold med, og da vi startede for fem år siden, var der tilmeldt 60 hold. Vi har i år brug for hele 16 baner, det er første gang, at vi har brug for så mange. Vi har været rundt i hele kommunen for at låne håndboldmål, fortæller Peter Due, seniorformand i Kerteminde HK, der tror på, at det bliver et rigtig godt stævne.

- De seneste tre år har vi haft regn eller blæst. Dårligt vejr kan mærkes med mange afbud. Det kan ødelægge et program, som er lagt på forhånd, siger Peter Due.

Det store strandhåndboldstævne er et dobbeltstævne, der samler eliten og bredden. På fire baner holder Dansk Håndboldforbund kvalifikationturnering til DM for eliten. Turneringen tiltrækker hold fra ligaerne og divisionerne.

Den anden turnering er Fyns Håndbold Kreds egen breddeturnering. Her er der tilmeldt så mange hold, at de resterende 12 baner er optaget fra morgenstunden til hen på aftenen.

- Vi har lavet en manual, så vi ved, hvad der skal laves. Én af de store poster har været at finde vagter til dommerbordene. Vi har brug for mere end 150 personer til dette, og så har vi brug for 60-70 dommere. Vi er nok også lige ved at nå grænsen for, hvad vi kan, siger Due om stævnet, der begynder klokken ni lørdag morgen og varer indtil aften.

Det har aldrig været større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce