Det er smuttet i øjet, hun fanger...


Det er smuttet i øjet, hun fanger...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NY: Portrætfotograf etablerer atelier med speciale i børn og brudepar
KERTEMINDE: Man skulle egentlig tro, at den teknologiske udvikling indenfor fotoudstyr, computerteknologi og så videre havde taget brødet ud af munden på en god, gammeldaws portrætfotograf.

Men selv om branchen er trængt, fejler optimismen ikke noget.

For der er altså forskel på portrætfotografens faglige præstation med kamera og fremkalderudstyr og et privatfoto af familiens øjesten fremkaldt på fem minutter i Bilka.

Det mener ihvertfald 34-årige portrætfotograf Pernille Bruun, der i denne tid så småt er gået i gang med at indrette atelier i butikken i Vestergade 5.

- En portrætfotograf forstår lige at fange smuttet i øjet hos barnet, fanger lige den rigtige belysning under fremkaldelsen og andre af disse små detaljer, der tilsammen giver et fagligt rigtigt godt resultat - og som gør, at fotoet kan tåle at blive forstørret til selv meget store formater, siger Pernille Bruun.

Hun har klaret sig som selvstændig portrætfotograf siden 2001 i sit firma Cesa-Foto, som hun har drevet fra sit hjem i Seden.

Børn og bryllupper

Hun har specialiseret sig i børnefotos og bryllupsfotografering - og sidstnævnte kategori er egentlig grunden til, at hun har valgt at etablere sig i Kerteminde.

- Jeg var på en bryllupsopgave i Kerteminde, og så fik jeg at vide, at der egentlig mangler en bryllupsfotograf i byen, fortæller Pernille Bruun.

Og netop brudeparrene får hun mulighed for at give en bedre service med sit nye atelier.

For selv om de fleste bryl-lupsfotos i dag tages i naturen, så kan dårligt vejr gøre det umuligt - og så er det rart at kunne tilbyde de nygifte en optagelse i et hyggeligt atelier midt i byen.

Brudekjoler

Og der er flere muligheder for at udvikle forretningen, fortæller Pernille Bruun. For hun har en aftale med en god veninde, der er designer.

- Hun laver nogle meget flotte brudekjoler, som hun vil udstille i forretningen. Og måske kan jeg henad vejen få en aftale med for eksempel en kosmetolog, der kan lægge bryllupsmakeup, en frisør og så videre - altså et bredere tilbud til bruden, siger Pernille Bruun.

Men det må komme henad vejen.

- I første omgang gælder det om at få mit atelier i orden, for det er det, jeg primært skal leve af... Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang, siger Pernille Bruun.

Det er smuttet i øjet, hun fanger...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce