Der mangler fodslag hos de handlende


Der mangler fodslag hos de handlende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HANDEL: For lille opbakning til de lange sommertorsdage. Handlende vil have aktive lørdage tilbage
KERTEMINDE: Sidste år var de handlende godt slidte efter at have afviklet fem gågade-lørdage i sommerferien med masser af musik og aktiviteter.

I år forsøgte Erhvervsforeningens aktivitetsudvalg sig så med en ny model. I stedet for de aktive handelslørdage har forretningerne holdt længe åbent hver torsdag i juli og til gengæld undladt den store festivitas om lørdagen - men det bliver der formentlig lavet om på næste år, vurderer aktivitetsudvalgets formand, Jan Lindorf.

- Den første torsdag regnede væk, men ellers har der været folk i gaderne.Problemet med torsdagene er imidlertid, at det kun er nogle af byens forretninger, der holder åbent. Jeg vil tro, at en tredjedel af butikkerne ikke er med. Og det er skidt for arrangementet - enten skal alle være med eller ingen, siger Jan Lindorf.

Han er enig i, at fem aktive lørdage er for meget for de handlende.

- Så måske skal vi næste år nøjes med to eller tre lørdage og så til gengæld lave noget rigtig godt. Det vigtige er, at byens handlende står sammen og laver nogle virkelig gode arrangementer, siger Jan Lindorf.

Kirsten Stemann, indehaver af skobutikken i Vestergade, er enig.

- Det er meget svært at skabe noget rigtig godt, når ikke alle er med. For eksempel en fælles annoncering af aktiviteterne - det bliver noget spredt fægtning, som kunderne risikerer at overse. Så vi skal have de aktive lørdage tilbage, mener Kirsten Stemann.

To af byens udvalgsbutikker, isenkræmmeren Imerco og Legehuset, har valgt at holde åbent om søndagen.

Butikkernes indehavere ønsker dog ikke at udtale sig til Stiftstidende om hvilke erfaringer, de har gjort med søndags-åbent.

I forvejen holder de fleste dagligvarebutikker åbent om søndagen.

Der mangler fodslag hos de handlende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce