Den gamle silo Langeskov - mal den eller riv "lortet" ned

Muus-siloen i Langeskov skal være en del af et stort kunstprojekt med bl.a. Jens Blendstrup og Ole Lajbach. Det ønsker initativtagerne. Arkivfoto: Michael Bager

Den gamle silo Langeskov - mal den eller riv "lortet" ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forslag om kunst på den gamle MUUS-silo

Langeskov: Kerteminde Kommune er blevet spurgt om muligheden for at benytte MUUS-siloen i Langeskov til en kunst- og kulturfestival. Siloen skal males og der skal være en kunstudstilling inde i siloen, lyder ideen. Nu skal Miljø- og Teknikudvalget tage stilling til sagen.

Siloen ligger i område, hvor lokalplanen foreskriver, at der ikke må anvendes materialer, som virker skæmmende. Så forvaltningen vurderer, at en udsmykning ikke vil være i strid med lokalplanen.

Kerteminde Kommune har bedt MUUS-siloens naboer om at komme med bemærkninger til projektet. I alt 14 har reageret, og svarene spænder vidt. Flere påpeger, at Langeskov mangler kunst, og synes, at det er dejligt, at siloen friskes op, og håber, at siloen kan blive et nyt vartegn for Langeskov. Der er ønske om, at motivet skal repræsentere Langeskov eller Kerteminde eksempelvis med motiver af landbrug, natur, tog eller vikinger og i dæmpede farver.

Flere skriver dog også, at de hellere så siloen fjernet, og at kommunen prioriterer penge til andre ting eksempelvis opstribning af veje. Der er også ønske om, at kommunen skal få folk til at rydde op og hjælpe folk med at sælge deres tomme ejendomme. Desuden er der betænkelighed ved, hvor besøgende skal parkere, samt om der vil være indblik fra besøgende ned i folks private haver. En enkelt er voldsomt vred over at være kontaktet.

Direktionen i kommunen går med livrem og seler og indstiller blot, at politikerne beslutter, om man skal give tilladelse til kunst på siloen. /EXP

Den gamle silo Langeskov - mal den eller riv "lortet" ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce