Den første direktør holdt syv måneder: Nu rejser Great Northerns anden direktør

Direktør på Great Northern, John Ungermand, har sidste arbejdsdag 30. november. Foto: Michael Bager

Den første direktør holdt syv måneder: Nu rejser Great Northerns anden direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kort tid efter, Great Northern blev kåret som Danmarks bedste golfbane, forlader John Ungermand jobbet som direktør for golfbanen. Han er den anden direktør, der forlader Great Northern, efter golfbanen åbnede sidste år.

Kerteminde: Direktør for Great Northern, John Ungermand, har sagt sin stilling op og forlader Great Northern 30. november.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra John Ungermand.

I en pressemeddelelse skriver, bestyrelsesformand for Great Northern, Jesper Schmitz:

- Efter et år på Great Northern, senest som direktør, har John Ungermand valgt at opsige sin stilling. På trods af et godt samarbejde, bakker bestyrelsen fuldt op om Johns beslutning.

- Bestyrelsen har sat stor pris på Johns begejstring og passion for Great Northern, som har bidraget positivt til udviklingen af stedet. Bestyrelsen og John er dog kommet til en fælles konklusion, at samarbejdet ikke skal fortsætte. Vi ønsker John alt mulig held og lykke fremover, skriver Jesper Schmitz.

Direktørskiftet kommer lige efter, at Great Northern er blevet kåret til Danmarks bedste golfbane af magasinet Golf Digest.

2. direktør på 1,5 år

Med John Ungermands opsigelse har Great Northern sagt farvel til to direktører, siden banen åbnede i sommeren 2017.

Første mand på posten var Søren Vadmand, der tidligere havde været direktør for både Illum og Brøndby. Han blev ansat i foråret 2017 og nåede syv måneder på posten, før han sagde farvel i september 2017.

John Ungermand overtog direktørposten i marts 2018, og havde forinden arbejdet i en periode som konsulent for Great Northern. Han kom med en lang karriere i Lego-koncernen bag sig og fortalte til Fyens Stiftstidende, da han tiltrådte, at han glædede sig over at være tilbage i Kerteminde, hvor han er vokset op.

- De sidste ni år i Lego blev det nærmest mit speciale at starte nye selskaber op. Store og små teams, nye og modne teams. Den mangfoldighed ser jeg faktisk også her. Vi er golf, vi er hotel og restaurant, og næste år er vi også spa og wellness, når den afdeling åbner. Vi er endnu nye, og vores rejse er lang. Men vi er virkelig godt på vej, fortalte John Ungermand om sine planer for Great Northern i foråret 2018.

Den første direktør holdt syv måneder: Nu rejser Great Northerns anden direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce