Debat: Vollsmose - Lad beboerne blive, hvor de er


Debat: Vollsmose - Lad beboerne blive, hvor de er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørn Pedersen, formand for boligforeningen Skovparken i Munkebo, Højvangen 15, Munkebo
Jørn Pedersen
Kerteminde. 

I søndags blev jeg ringet op af en jounalist, velkendt og dygtig. Han ville høre om min mening om problemet ved nedrivningen af Birkeparken i Vollsmose, fordi jeg sidder i en afdelingsbestyrelse i en almen boligforening i Munkebo.

Det var for mig ok, for jeg synes og har hele tiden synes, det var ualmindeligt tåbeligt både miljømæssigt og økonomisk uforsvarligt at rive gode lejligheder ned.

Hvorfor? Hvor er problemløsningen i det? Vi bor i en afdeling med 110 rækkehuse, velfungerende og rigtig gode, til en fornuftig pris. Også fremadrettet i vedligehold og med en rigtig god og fornuftig balance i beboerne.

Vi har en ret lang venteliste, hvor jeg i forvejen er utilfreds med, at der er to lister - en for dem, der bor i forvejen og flytter rundt, og en for dem, der skrives op udefra. Der er så en treer, som er de 25 procent, kommunen har juridisk ret til. Nu sker der en skæv vridning, i det som sker ved "tvangsflytning." Det er ikke rimeligt for andre. Jeg er imod positiv forskelsbehandling.

Der kom mange læserkommentarer, men jeg ser ingen fremmedklingende navne, men en hel det usandheder og tilsvining samt manglende indsigt fra den mest ivrige, som tror, at FAB er min forsatte. Det er jeg ikke - og heller ikke min bestyrelse, så er det vel klart.

Lidt underligt, at det nu drejer sig om i læserkommentarene - ikke om udflytningen, men om at sjofle og brokke sig om hinandens mening? Problemet må for et par stykker, der svarer fire-fem gange, og alligevel ikke har forstået, hvad det drejer sig om, men et problem, der ikke ønskes gentaget fra lovgiverne. Lad dog beboerne være, hvor de er. Nu bor de, der etniske eller ej rager ikke andre. Når dansk lovgivning overholdes - arbejd på mere langsigtet løsning på Christiansborg.

Debat: Vollsmose - Lad beboerne blive, hvor de er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce