Debat: Støt nu Jan O.


Debat: Støt nu Jan O.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørn Pedersen, Højvangen 15, Munkebo
Peter Leth-Larsen
Kerteminde. 

Læserbrev: Nu får lugten af penge konservative til fadet, inklusiv de forretningsfolk, der indtil nu bare har holdt kæft med speedwaybanens fremtid.

Ikke et ord i de sidste par år har de ytret.

Nu fører man sig frem ved at svine en af "de gamle topkørere" som værende upopulær. Den dummeste kritik der er hørt i den sammenhæng. Jan O. har altid været fair kører og blev faktisk kaldt "gentleman-Jan." Så det er fandeme lavt af en lokal forretningsmand, at han nu fører sig frem på den måde.

Jeg har meget lidt til overs for Kerteminde Kommunes byrådsmedlemmer, men må for en gangs skyld tage hatten af for Hans Luunebjerg for, at han lytter og udtaler sig anstændigt - uden kun at gå efter pengene.

Vi er flere, der støtter Jan O. og hans arbejde for Munkebo Speedways bane. Hans baggrund er fin, stor erfaring med det, og en masse gode kontakter fra sin tid i gamet og ikke bare, som de fusere, der lugter penge og mener, de åbner alle døre. Skal vi gøre noget for sporten og samtidig støtte andre sportsgrene og få engageret de unge, må det være bedst at få Jan O. Petersen til at drive værket. Rart, at Hans Luunbjerg ser lyset denne gang. Vi kan jo håbe, at det forsætter og smitter til gavn for Munkebo og ikke bare Kerteminde.

Det ville klæde de glade givere at støtte Jan O. i stedet for at forsøge at svine ham. Det tror jeg ikke vil lykkes alligevel. Vi er for mange, der har fulgt de store fra dengang til, at det vil kunne lykkes, og det vil sprede en grim lugt om jer i forsøget. En støtte til Jan vil nok give bedre pote end at stoppe de stakkels penge i kommunekassen nu. De er nok fordampet, inden de er nået derhen.

Lad de unge få et forbillede og en god lærer og støt ham og dem. Det vil nok klæde jeres noget lunkne image.

Debat: Støt nu Jan O.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce