De vinder til sidst


De vinder til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kølstrup slår - næsten - altid Kertinge i den årlige rundboldkamp

KØLSTRUP: Der er stadig gang i det gamle spil rundbold flere steder på Kertemindeegnen. En turnering er netop afviklet under idrætsdagene i Dalby, og på lørdag kl. 17 spilles det traditionelle lokalopgør mellem Kølstrup og Kertinge.

- Der er ikke loft over deltagertallet, og alle kan være med både, børn, forældre og bedsteforældre uanset kondital og boldøje, reklamerer Kirstine Mengel fra Kølstrup Sogneforening.

- Og så vinder Kølstrup hver gang, ligesom tyskerne tidligere altid gjorde det i fodbold, tilføjer hun.

- Én gang er det dog lykkedes Kertinge at vinde det traditionelle lokalopgør, men det var, fordi de fik hjælp af en spiller fra Kølstrup, fortæller Kirstine Mengel, men skynder sig at tilføje, at der findes andre versioner.

Det vil givet blive diskuteret lørdag aften, når der efter kampen er fællesgrill og jazzmusik.

Opgøret finder som altid sted på sportspladsen i Kølstrup, hvor sogneforeningen om eftermiddagen fra kl. 14 holder den traditionelle børnefestival.

Gratis adgang

Der er gratis adgang til børneloppemarkedet, mens man skal købe et armbind for at deltage i øvrige aktiviteter, bl.a. kajak for unge på 12-16 år, bordfodbold og andre lege samt gyserhistorier i Ulriksholms slotshave ved den professionelle fortæller Bent Hansen fra Fabulatoriet i Odense. Desuden er der kagekonkurrence. Her kåres vinderne kl. 14.30, og bagefter spiser man selvfølgelig kagerne.

For de morgenfiske begynder dagen allerede kl. 8.00 på sportspladsen med løb, stavgang og cykling.

Programmet er udvidet i år på grund af sogneforeningens 20 års jubilæum.

De vinder til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce