Datter af kendt kunstmaler vender hjem med udstilling

Kirsten Thilsing Hansen kan ane ligheder mellem sin egen og farens kunst, de har da også begge været meget inspireret af naturen. Privatfoto

Datter af kendt kunstmaler vender hjem med udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirsten Thilsing Hansen har arvet et kunstnerisk talent fra sin far kunstmaleren Peter Larsen Birkebjerg. I september udstiller hun malerier og keramik på Galleri Kik i Kerteminde.

Kerteminde: - Jeg har været vant til at se på kunst, siden jeg var barn. Men min far var jo ikke pædagog, så det var ikke sådan, at jeg fik en pensel i hånden. Det gjorde man ikke dengang. Jeg fik lov til at kigge, fortæller Kirsten Thilsing Hansen.

Hun er datter af den lokale kunstmaler Peter Larsen Birkebjerg, og fra den 3. september til den 9. september vender hun tilbage til sin barndoms hjemegn, når hun skal udstille på Galleri Kik i Kerteminde.

Sidste år udstillede hun også i Kerteminde, og hun synes, det er hyggeligt at være tilbage.

- Det var sjovt for mig at komme hjem igen. Jeg har jo selv gået til bal i Kerteminde i mine unge dage, og mange mennesker kendte min far. Så jeg synes, det er et dejligt sted at udstille.

Interessen for kunst startede da også allerede i hendes barndom, når hun var afsted med sin far. Hun beskriver det som fantastisk at vokse op med kunst så tæt inde på livet, og som barn elskede hun lugten i atelieret. Der er da heller ikke tvivl om, at hun har arvet nogle talenter.

- Jeg tror, jeg har arvet evnen til at kunne se det.

Selvom hendes kunst har nogle ligheder med farens, har hun dog en mere abstrakt tilgang end han havde.

I udstillingsperioden er Kirsten Thilsing Hansen selv i galleriet hver dag, så der er rig mulighed for at få en snak med kunstneren bag udstillingen.

Tirsdag den 4. september er der fernisering klokken 17.

Datter af kendt kunstmaler vender hjem med udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce