Danhostel Kerteminde skifter navn og får vokseværk

Med udvidelse med et orangeri ønsker vi at videreføre tankerne og konceptet omkring Cafè Nova og vil derfor i større grad kunne servicere lokalt med bl.a. brunch-, frokost-, kaffe/kage-, fødselsdags-, barnedåbs- og mindearrangementer? lyder det fra Lene & John Haurits. Privatfoto.

Danhostel Kerteminde skifter navn og får vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af 2018 udvider Danhostel Kerteminde & Skovpavillonen med nye værelser, orangeri/café og meget mere. I samme ombæring skifter stedet navn til Hotel Skovpavillonen & Danhostel Kerteminde.

Kerteminde: Værtsparret Lene og John Haurits i Danhostel Kerteminde og Skovpavillonen indleder nu en større ombygning og et navneskift. Det betyder en udvidelse på 15 værelser, orangeri/cafe, kursus- og opholdslokale, et nyt stort lounge- og receptionsområde samt større køkkenfaciliteter.

Baggrunden er, at værtsparret de seneste tre-fire år har mærket en stigende efterspørgsel og har været nødsaget til i flere og flere situationer at afvise forespørgsler på grund af manglende kapacitet. Derfor glæder de sig nu over, at der sker noget på Hotel Skovpavillonen & Danhostel Kerteminde, som er det nye navn på stedet.

- Vi har længe arbejdet på projektet med udvidelse af vores dejlige sted i Kerteminde. Blandt andet har en ændring af lokalplanen for området bevirket, at vi nu i større omfang kan drive hotel-, kursus- og konferencevirksomhed, udtaler Lene og John Haurits og tilføjer:

- Dermed kan vi trække endnu flere møde- og kursusgæster til byen. Med udvidelse med et orangeri ønsker vi at videreføre tankerne og konceptet omkring Cafè Nova og vil derfor i større grad kunne servicere lokalt.

Skov og park som inspiration

Forbipasserende og stedets gæster vil, når projektet er færdigt, kunne nyde lette retter, kolde og varme drikke i caféen/orangeriet.

Et gennemgående tema for udvidelsen har været at skabe et åbent og lyst sted, tæt knyttet til skoven og parken. Oplevelsen af skoven er således tænkt ind og er integreret som en del af byggeriet. De nye bygninger formgives og detaljeres med udgangspunkt og inspiration i en nationalromantisk byggestil.

Udvidelsen og byggeforløbet vil foregå i etaper og forventes at tage det meste af 2018./EXP

Danhostel Kerteminde skifter navn og får vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce