Dalby: For 25 år siden var der nogle personer i Hindsholm Fritidsring, der fik den idé at at bygge et fyrtårn i samarbejde med Dalby og St. Viby Forsamlingshuse samt Hindsholm Teaterforening - nemlig en årlig jazzaften den sidste lørdag i januar i Dalby Forsamlingshus. Tanken var at bevise, at det også i udkantsområder er muligt at etablere en speciel oplevelse, hvilket er bevist. Der kommer nemlig gæster fra hele Fyn og også fra Jylland.

Når der atter er jazzfest i forsamlingshuset i Dalby den 27. januar, bliver jubilæet markeret. Det er stadig det samme jazzband, der spiller op til dans - nemlig Neander Jazzband. Fra den 9. januar er det muligt at bestille din billet. Det skal ske på 31 51 19 44.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.