Dagtrafik forbi skole er også steget markant


Dagtrafik forbi skole er også steget markant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MARSLEV:Antallet af biler, der hver dag passerer Marslev Skole, er steget markant i 2004. I gennemsnit drøner 186 flere køretøjer forbi skolen i hverdagstimerne. Det viser den nyeste trafiktælling, som Langeskov Kommune foretog først i december ud for skolen. Hver uge passerer i gennemsnit 131 bilister Marslev i døgnet.

Den øgede trafik i tidsrummet, hvor skoleeleverne færdes på Marslev Byvej, bekymrer formanden for teknik-og miljøudvalget.

- Det er ikke nær så markant en stigning som ud for Marslev Byvej nr. 9, men det er slemt nok, siger Annette Outze (S).

Årsagen til stigningen er lukningen af Staupudevej i Åsum. Mange bilister kører i stedet igennem Marslev, når de skal fra hovedvejen til Åsum, Agedrup eller Seden.

Den første trafiktælling, som Langeskov Kommune foretog ud for Marslev Byvej nr. 9, viste en gennemsnitlig stigning på 49 procent - i myldretiden helt op til 69 procent. Forskellen i tællingerne fortæller ifølge Annette Outze, at trafikken går ad Præstevej.

Beslutnng i morgen

Lige som ved den første tælling er resultatet af den anden trafiktælling videresendt til Teknik- og Miljøudvalget i Odense Kommune. I morgen vil de odenseanske kommunalpolitikere tage stilling til, om forsøget med lukning af Staupudevej skal afsluttes før tid eller fortsætte som planlagt til marts.

- Jeg håber på et positivt resultat for Marslev borgerne, siger Annette Outze.

Hendes kolleger i Odense blev første gang orienteret om sagen den 7. december 2004.

- Det var ubehagelige oplysninger, som alle tog meget alvorligt. Og både politikere og embedsmænd er enige om, at der skal gøres noget ved problemet så hurtigt som muligt, sagde udvalgsformand Søren Møller (K) til Fyens Stiftstidende efter decembermødet.

Dagtrafik forbi skole er også steget markant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce