Dagens største salg: To Shetlands-ponyer


Dagens største salg: To Shetlands-ponyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HANDELSGADE: Beboerne på Vinkelvej i Marslev fik ryddet godt ud i gemmerne med kæmpe loppemarked
MARSLEV: En snak henover hækken kan føre til mangt og meget.

Det var netop sådan en nabosnak, der førte til, at beboerne på Vinkelvej i Marslev i går holdt gadeloppemarked med deltagelse fra samtlige huse på vejen, hvis beboere ikke var på ferie.

- Det startede med, at et par af naboerne snakkede om, at det kunne være sjovt at holde et loppemarked, og når først man får kigget efter i garagen og på loftet, så viser det sig jo, at alle har et eller andet, som man ikke bruger, men som andre måske kan få glæde, fortalte Henning Petersen, som, selvom han egentlig ikke bor på Vinkelvej men derimod på Stationsvej, havde fundet blandet andet en håndfulde radioer og skrivemaskiner af ældre model frem til loppemarkedet.

- Det er samlerobjekter, som jeg selv har samlet på, fortalte Henning Petersen, som dagen igennem havde god omsætning i sin lille stand.

- Der har været rigtig mange besøgende hele dagen, og de første kom allerede en time før, loppemarkedet åbnede, og det er både lokale men også folk fra andre dele af øen, der kommer forbi, konstaterede Henning Petersen.

Ponyer til salg

Længere nede af vejen var der lige så god gang i handelen, blandt andet hos byrådsmedlem for Socialdemokraterne, Jimmy Pedersen, som fik solgt familiens to Shetlands-ponyer Ejca og Charlie til en arbejdskollega.

- Vi har haft dem i henholdsvis fem og et år, men børnene har desværre ikke tid til at passe dem længere, så vi er blevet enige om at sælge dem, fortalte Jimmy Pedersen.

Da den nye ejer kom med en trailer og de to heste blev trukket ind, blev det dog lidt for vemodigt for familiens yngste, som dog blev trøstet af den nye ejer med, at de ikke skulle længere væk end til Flødstrupvej og at stalddøren altid ville være åben for et besøg.

Ikke sidste gang

Det var første gang, beboerne på Vinkelvej kastede sig ud i rollen som kræmmere, men at dømme efter dagens omsætning bliver det sikkert ikke sidste gang.

- Vi håber, at det kan udvikle sig til en fast årlig tradition og mon ikke det kan det, lød det fra Henning Petersen.

Dagens største salg: To Shetlands-ponyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce