Daddy solgt for 2,6 mio.

Sandra Maria Segnitz var i forvejen direktør i Café Daddy ApS, men nu ejer hun også hjørneejendommen, hvor café, diskotek og iskiosk er indrettet.
Foto: Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Daddy solgt for 2,6 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Ib Pedersen har gennem sit firma Fyns Kranbyg ApS i Aunslev haft held til at sælge ejendommen Hans Schacksvej 5 til sin egen datter for 2,6 millioner kr.

Det fremgår af oplysninger fra tingbogen, hvor datteren Sandra Maria Segnitzs selskab Vich 7157 nu står som den formelle ejer af Café Daddy.

Dyr renovering

Ib Pedersen købte den daværende cykelforretning i juni 2001, og efter en større renovering åbnede den i marts i fjor under stor ståhej som kombineret café og diskotek.

Dengang vurderede Ib Pedersen, at hele molevitten havde stået ham i knap seks millioner kr. inklusiv de 1,5-2 millioner, han gav for ejendommen.

Siden er Fyns Kranbyg kommet i så store økonomiske vanskeligheder, at firmaet ikke har været i stand til at betale terminen på den ejendom, hvor det bor.

Ejendommen er derfor sat på tvangsauktion i slutningen af måneden, og Ib Pedersens eksklusive privatbolig på Odensevej 38 ned til Kerteminde Fjord er også til salg.

Åbner igen

Årsagen til salget af Café Daddy kendes ikke.

Ib Pedersens datter, Sandra Maria Segnitz, som både er direktør i Café Daddy ApS og nu også indehaver af ejendommen, henviser stadig til sin far, som det ikke har været muligt at træffe.

Hun vil heller ikke kommentere Café Daddys regnskab for de ni måneder i 2002, den var drift.

Fra åbningen skærtorsdag til årsskiftet oparbejdede forretningen et underskud på 370.000 kroner, som åd anpartskapitalen på 125.000 op og medførte en negativ egenkapital på 245.000 kroner.

I disse dage er caféen under ombygning, men åbner igen 26. september, hvor U2-kopibandet Die Herren spiller.

Daddy solgt for 2,6 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce