DSB: - Kunderne strømmer stille og roligt til Langeskov

Tony Bispeskov er informationschef hos DSB

DSB: - Kunderne strømmer stille og roligt til Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er problemer med datamængderne i togene. Derfor bliver Langeskov Station ikke vist på togenes gavl-display, forklarer Tony Bispeskov, informationschef hos DSB

Hvorfor annoncerer I ikke, når toget stopper i Langeskov på de infotavler, der er i togvognene?

- Det er rigtig, at med det program, der er i toget nu, så viser vi ikke Langeskov og nogle andre stationer i visse togtyper. Det er et rent software-problem, som vi er i gang med at løse. Til efteråret får vi opdateret vores tog, og det betyder med den opdatering af togets software, at vi kan vise Langeskov på gavl-displayet (infotavlen red.).

Ved andre stationer kommer der et computerstyret udkald, når toget nærmer sig stationen. Ved Langeskov er det togpersonalet, der skal nævne Langeskov Station. Hvorfor er det ikke automatiseret?

- Det er med samme begrundelse. At det er på grund af datamængden. Og i samme ombæring, hvor vi får opgraderet den computer, der styrer gavl-displayet, får vi løst problemet med højttaler-udkaldet.

En gruppe borgere Langeskov mener ikke, at I har talt passagererne korrekt op, Hvordan foregår det, når I tæller passagerer?

- Der er forskellige måder, vi laver passagertællinger på. Vi lavede en tælling i maj måned, hvor Cowi manuelt var ude og tælle på stationen i to dage. Til hverdag måler vi på den måde, at vores togpersonale går gennem togene og tæller, hvor mange der er. Det er ikke en millimeter præcis måling, men det giver en indikation.

- Det, som vi kan se af tallene fra Langeskov Station, er, at der er en stigende tendens, og det er tydeligt, at der er flere og flere, der tager toget fra Langeskov. Og det er godt for Langeskov og udviklingen omkring Langeskov Station.

- Vi skal huske på, at maj måned er over et halvt år siden, og der er heldigvis sket ting og sager. Vi er ovre i en mere normal situation, hvor det er lang tid siden, der har været et sporarbejde, og derfor kan vi nu se, at kunderne strømmer stille og roligt til Langeskov, og der er en klar vækst-tendens.

DSB: - Kunderne strømmer stille og roligt til Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce