DF-fæller begræder Knud Ahrnkiels udmeldelse: Tager ham gerne tilbage

Fra Venstre: Knud Ahrnkiel og Terje Pedersen. Foto: Mia Sylvester Augustinus

DF-fæller begræder Knud Ahrnkiels udmeldelse: Tager ham gerne tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Det er uheldigt og ærgerligt, at Knud Ahrnkiel har meldt sig ud af Dansk Folkeparti, siger de to tilbageværende byrådsmedlemmer for DF i Kerteminde.
  • De er begge klar til at tage Knud Ahrnkiel tilbage i byrådsgruppen, hvis han melder sig ind i partiet igen.

Kerteminde: Det var med beklagelse, at Knud Ahrnkiels to partifæller i Kerteminde Byråd modtog beskeden om, at han havde meldt sig ud af Dansk Folkeparti.

- Jeg synes, det er kedeligt og meget uheldigt, og jeg betragter det som et tab for lokalafdelingen, siger Terje Pedersen, der er gruppeformand for Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Kerteminde.

Hans kollega i byrådet, Lone Kiilerich, ærgrer sig over, at Knud Ahrnkiel har forladt partiet og kalder den nu tidligere partifælle for en dygtig mand, der sætter sig ind i tingene.

- Og derfor er jeg så utroligt ked af det, for internt har vi haft et fantastisk godt samarbejde, men vi kan selvfølgelig ikke stå til ansvar for, hvad Knud har udtalt sig om.

- Når man kender Knud, så ved man, at han siger, hvad han mener, og nogle gange udtrykker han sig på en anden måde, end vi andre ville have gjort, siger Lone Kiilerich.

Shitstormen kunne være redet af

Begge byrådsmedlemmer understreger, at de ikke selv ville udtale sig på samme bombastiske måde, som Knud Ahrnkiel har gjort det igennem en lang række facebook-opslag, hvor han blandt andet har opfordret danske unge til at bevæbne sig, og sidste år kaldte indvandrere for parasitter.

- Det ville jeg aldrig selv gøre, og jeg mener også, at det er ting, han har skrevet i kampens hede, som burde have været formuleret anderledes siger Terje Pedersen.

- Var det nødvendigt, at han meldte sig ud?

- Det er jeg ikke færdig med at tænke over. Jeg mener godt, den kunne være redet af. Men der er nogen, der har set sig gale på Knud, og de har gjort en meget stor indsats for at finde gamle citater frem, siger Terje Pedersen, der forventer, at de to tilbageværende byrådsmedlemmer fremadrettet vil arbejde tæt sammen med Knud Ahrnkiel.

- Vi har haft et tæt samarbejde i gruppen med Knud, og det vil vi fortsætte med uændret, siger Terje Pedersen.

Kan melde sig ind igen

Da Knud Ahrnkiel ikke er blevet smidt ud af partiet, men selv har valgt at gå, åbner det muligheden for, at han på et senere tidspunkt kan melde sig ind i partiet igen. Og hvis det sker, vil byrådsgruppen være klar til at tage imod ham.

- Jeg håber virkelig, at han kommer tilbage igen på et tidspunkt, men jeg ved ikke hvor længe, man skal være ude, før end man kan melde sig ind igen, siger Lone Killerich.

- Det er helt op til hovedbestyrelsen, og hvad de vurderer. Jeg ved ikke, om der er en karensperiode eller et eller andet. Hvis han søger igen på et tidspunkt, så vil hovedbestyrelsen kigge på det, forklarer Terje Pedersen.

DF-fæller begræder Knud Ahrnkiels udmeldelse: Tager ham gerne tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce