Cykeltyve skal have det svært

Se billedgalleri
Gynmasielev Camilla Lund Madsen har fået stjålet 6-7 cykler fra cykelstativerne i Kerteminde. Det er hun godt træt af. Derfor har hun sat en annonce i avisen, som henvender sig direkte til Borgmester Palle Hansborg Sørensen. Her skriver hun blandt andet: Jeg mener det er på tide, du sørger for en tyverisikker parkering af vore cykler, ved de store stoppesteder. - Hvis du ikke ved hvordan? - har jeg et forslag.

Cykeltyve skal have det svært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasieelev beder i en annonce borgmesteren i Kerteminde om at gøre noget ved cykeltyverierne. Hun har fået stjålet en cykel seks gange.

KERTEMINDE: Camilla Lund Madsen kører i øjeblikket rundt på en gammel damecykel.

- Det er min mors, fra den gang min bror og jeg var små. Du kan se, hvor barnestolen har siddet, siger Camilla Lund Madsen, der har fået stjålet sin egen cykel, og må derfor ty til reserven af ældre dato.

Det er sjette gang, at den 17-årige gymnasieelev får stjålet en cykel. Cyklen er hver gang blevet fjernet fra busstoppestedet ved krydset Hans Schacksvej og Borgmester Hansensvej, hvor den har stået parkeret, mens hun har været i skole i Odense.

- Det er rigtig irriterende, og det er noget, som jeg bruger mange penge på, siger Camilla Lund Madsen, der i denne uge har sat to annoncer i Kerteminde Ugeavis.

I den ene annonce efterlyser hun sin cykel, mens hun i den anden annonce retter direkte henvendelse til borgmester Palle Hansborg-Sørensen (S).

"Jeg mener det er på tide du sørger for en tyverisikker parkering af vore cykler ved de store stoppesteder", skriver hun.

Og i samme ombæring fortæller hun, at hun har et par forslag til, hvordan problemet med tyverierne kan løses.

Torsdag var hun så til et kort møde hos borgmesteren. Palle Hansborg-Sørensen havde ringet til hende.
Camilla Lund Madsen kører for tiden rundt på sin mors gamle cykel. Hun har nemlig endnu en gang fået stjålet en cykel. Nu er hun oppe på seks cykeltyverier.
Camilla Lund Madsen kører for tiden rundt på sin mors gamle cykel. Hun har nemlig endnu en gang fået stjålet en cykel. Nu er hun oppe på seks cykeltyverier.
Foto: Carsten Bundgaard

Til Lokalrådet

- Det er desværre et stort problem, at der bliver stjålet så mange cykler. Det er både ude ved stoppestederne og ved rutebilsstationen. Vi har problemet med på det næste møde i Lokalrådet, lød det fra borgmesteren.

Han fik kigget nærmere på de billeder, som Camilla Lund Madsens havde taget af de wirer, som inde i Odense midtby er sat op, så cyklisterne kan låse deres cykler bedre fast.

- Det lyder som en god idé, som vi vil kigge nærmere på ude ved stoppestederne. Ved rutebilsstationen kan der blive tale om noget videoovervågning.

- Jeg er imod overvågning, men det kan blive nødvendigt, for det kan ikke passe, at vi har en ventesal, som bliver misbrugt, og udenfor bliver cykler stjålet, konstaterede borgmesteren, der gerne vil høre mere til politiets erfaringer, når det kommer til cykeltyverier.

Med den ene annonce har Camilla Lund Madsen altså skabt opmærksomhed omkring tyveri-problemet, mens hun endnu ikke har haft det store held med den anden annonce - efterlysningen af sin auberginerøde cykel.

- Der har været nogle, der har ringet og sagt, at de har set min cykel ligge forskellige steder. Men når vi er kørt derud, så har den ikke været der, siger Camilla Munk Larsen, der indtil videre må fortsætte tramperiet på den sin mors gamle cykel.

Cykeltyve skal have det svært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce