Kerteminde: Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende efter, at Carl Emil Petersen brød med Ulige Numre. Nu er de klar til sammen at drage ud til en voksende publikumsskare.

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner.

Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården".

Til foråret tager tager Carl Emil på tour helt alene.

- Jeg har altid haft lyst til en dag bare at pakke en bil og tage afsted på egen hånd, spille mine sange, præcis som jeg skriver dem, kun mig og en akustisk guitar, har han sagt.

Nu tager han så på tour, og til marts rammer han Kerteminde. Her optræder han på Johannes Larsen Museet, hvor han vil fylde den store sal med sin musik.

Koncerten er datosat til den 8. marts og begynder klokken 19.

Du kan erhverve dig en billet på www.visitkerteminde.dk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.