Tømrerfirmaet CJ Montage i Kerteminde har her fra årskiftet overtaget Aunslev Tømrerfirma. Tømrermesteren fra Kerteminde ville gerne have flere kunder i Nyborg-området, mens Aunslev-tømreren ønskede at drosle ned i arbejdstimer.

Kerteminde: Først var Claus Jørgensen bare sig selv i sit tømrerfirma, CJ Montage i Kerteminde, men så fik han pludselig vokseværk, fordi der var bud efter ham, og derfor var han nødt til at ansætte folk.

Hans kone Hanne har fundet på et slogan til firmaet, der lyder "Noget du ikke kan klare, så ringer du bare." Det vækker genklang hos folk.- Og kan jeg ikke klare det, som folk ringer om, kender jeg én, der kan, understreger Claus Jørgensen, som nu er vokset igen.

Her fra årsskiftet overtog han nemlig Aunslev Tømrerfirma, som Martin Wildt-Andersen har haft de seneste otte år.

Det er win-win for både Claus Jørgensen og Martin Wildt-Andersen, for tømrermesteren i Kerteminde vil gerne have mere arbejde i Nyborg-området, og tømrermesteren i Aunslev vil gerne droppe at være selvstændig med mange arbejdstimer i ugen. Martin Wildt-Andersen er far til tre børn, og da hans kone blev forfremmet på sit arbejde, passede det bedre i familielivet, at han droslede ned på arbejdstimer.

- Mine kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer, lover Aunslev-tømreren.

- For jeg vil fortsat køre ud fra Aunslev og dække det område, jeg gjorde tidligere, tilføjer han.

Han er netop her 1. februar vendt tilbage fra barsel og er nu klar til at tage imod opgaver.

Claus Jørgensen glæder sig over, at han nu har fået Martin Wildt-Andersen i firmaet og kan komme til at løse flere opgaver omkring Nyborg.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.