Byrådet vil have styr på MIC


Byrådet vil have styr på MIC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNKEBO: Økonomien i MIC, Munkebo Idrætscenter, skal én gang for alle bringes i orden.

Det var der enighed om i Munkebo Byråd i aftes, hvor politikerne måtte bevilge næsten 1,5 millioner kroner for at lukke et alvorligt hul i idrætscentrets pengekasse.

Et enkelt af byrådets medlemmer, Venstres Søren Møller Kristensen, var sendt uden for døren under behandlingen. Han er byrådets repræsentant i MIC's bestyrelse - og formand - og derfor inhabil.

Den socialdemokratiske Finn Hellum beklagede, at Søren Møller Kristensen ikke kunne være med i salen:

- For et år siden lovede han os, at der ville komme styr på økonomien, når der kom en Venstremand i spidsen for MIC. Vi kan så sandelig se, at der er kommet styr på tingene. Skulle det gå efter mit hoved, skulle vi have indsat en helt ny bestyrelse i MIC, lød det fra Finn Hellum, der som formand for teknisk udvalg fandt det "påfaldende", at Søren Møller Kristensen de seneste dage har haft så travlt med Lindø-Terminalen:

- Det er dygtigt gjort at få så store avis-overskrifter på dén sag. Og så må vi socialdemokrater hjælpe, når Venstre ikke kan få det til at køre i MIC.

Idrætscentrets bestyrelse skal inden udgangen af første kvartal 2005 komme med forslag til en varig løsning på de økonomiske problemer. Derefter vil byrådet have tingene på plads før 1. maj.

Byrådet vil have styr på MIC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce