MUNKEBO: Økonomien i MIC, Munkebo Idrætscenter, skal én gang for alle bringes i orden.

Det var der enighed om i Munkebo Byråd i aftes, hvor politikerne måtte bevilge næsten 1,5 millioner kroner for at lukke et alvorligt hul i idrætscentrets pengekasse.

Et enkelt af byrådets medlemmer, Venstres Søren Møller Kristensen, var sendt uden for døren under behandlingen. Han er byrådets repræsentant i MIC's bestyrelse - og formand - og derfor inhabil.

Den socialdemokratiske Finn Hellum beklagede, at Søren Møller Kristensen ikke kunne være med i salen:

- For et år siden lovede han os, at der ville komme styr på økonomien, når der kom en Venstremand i spidsen for MIC. Vi kan så sandelig se, at der er kommet styr på tingene. Skulle det gå efter mit hoved, skulle vi have indsat en helt ny bestyrelse i MIC, lød det fra Finn Hellum, der som formand for teknisk udvalg fandt det "påfaldende", at Søren Møller Kristensen de seneste dage har haft så travlt med Lindø-Terminalen:

- Det er dygtigt gjort at få så store avis-overskrifter på dén sag. Og så må vi socialdemokrater hjælpe, når Venstre ikke kan få det til at køre i MIC.

Idrætscentrets bestyrelse skal inden udgangen af første kvartal 2005 komme med forslag til en varig løsning på de økonomiske problemer. Derefter vil byrådet have tingene på plads før 1. maj.