Butikken er blevet for lille: Netto kigger på ny placering i Munkebo

Jan Lyskjær ved Shell-tankstationen i Munkebo, hvor Netto overvejer at flytte hen. Bilisterne behøver ikke at frygte, det bliver sværere at tanke i Munkebo, for ved siden af Netto butikken skal der ligge et nyt ubemandet tankanlæg og en vaskehal. Foto: Peter Ammitzbøll

Butikken er blevet for lille: Netto kigger på ny placering i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny butik ved Shell-stationen i Munkebo vil være en optimal placering for Netto. I Kerteminde er Netto også på udkig efter en ny placering til deres butik. - Var der noget, vi kunne tænke os, så var det en stor butik i Kerteminde, siger udviklingschef i Netto, Carsten Hadsbjerg.

Munkebo: Tiden er ved at løbe ud for Nettos butik i Munkebo, der med sin lidt hengemte placering ved bycentret i Munkebo, ikke er helt nem finde, hvis man ikke lige ved, hvor den er.

- Butikken i Munkebo har ligget, hvor den ligger i rigtig mange år, og vi kunne godt tænke os en lidt større butik med bedre parkeringsforhold, siger udviklingschef i Netto, Carsten Hadsbjerg,

- Vi kunne i det hele taget godt tænke os, at vi kom lidt tættere på vores kunder, så det blev nemmere at finde os, forklarer Carsten Hadsbjerg.

Helt specifikt har Netto kig på den ubemandede Shell Express-tankstation ved Munkebovej. Her er der nemlig plads til at byge en større butik end den nuværende på 850 kvadratmeter.

- Det er klart, at når der dukker sådan en placering op, så har vi interesse for den, siger Carsten Hadsbjerg.

- Den nuværende butik er gemt væk i forhold til den generelle handel, og det vil da blive nemmere for kunderne, så det er da en mega-interessant placering, men vi har ikke lavet nogle beregninger på det endnu.

Jan Lyskjær står bag nyt transportcenter ved Korskro
Jan Lyskjær driver konsulentfirmaet JL4-Development, der rådgiver dagligvarekæder og investorer indenfor dagligvarebranchen og selv opfører butikker i Danmark.

Igennem årene har han været med til at etablere over 150 dagligvare butikker i Danmark og enkelte i udlandet.

Sidste nye projekt fra Jan Lyskjær hånd er et 15 hektar stort transportcenter på E20 Esbjergmotorvejen ved Korskro. Plan- og miljøudvalget i Esbjerg Kommune har netop nikket ja til planerne, der blandt andet omfatter restauranter, overnatnings- og badefaciliteter samt en tankstation.

Plads til 1200 kvadratmeter

Idémanden bag flytningen af Netto er projektudvikler Jan Lyskjær fra firmaet JL4-Development i Kerteminde, der kalder mulighed for at flytte Netto til den nuværende Shell-station for en optimal placering af butikken.

- For dagligvarekæderne drejer det sig om beliggenhed, synlighed og tilgængelighed, og de flytter gerne deres butikker for at få den bedste placering, forklarer Jan Lyskjær.

Netto ejer selv deres nuværende butik i Munkebo, og projektudvikleren forventer, at det kommer de også til, hvis de vælger at flytte butikken.

- De fleste kæder vil helst selv eje butikkerne, men det forekommer også, at der laves lejekontrakter, som så skal sælges til eksterne investorer, siger Jan Lyskjær, der i sit firma inden for de sidste fire år har formidlet fire projekter til ATP, der har en pulje til at købe discountbutikker op.

Hvis Netto vælger at flytte butikken, kommer den nye Netto-butik til at blive efter et nyt koncept - det såkaldte 3,0 koncept, som er en eksklusiv udgave af Netto konceptet.

- Netto bruger rigtig mange penge på at opgradere deres over 500 butikker rundt omkring i Danmark. Både i form at flytninger, som man gerne vil i Munkebo, og også renovering af eksisterende butikker, forklarer Jan Lyskjær, der anslår, at der er plads til en butik på cirka 1200 kvadratmeter med 60 parkeringspladser på den nye placering.

Butikken er vanvittig for lille

Udover butikken i Munkebo har Netto også en butik ved rådhuset i Kerteminde, som er ved at være for lille til det antal kunder, der handler i butikken.

- Har i overvejet at flytte jeres butik i Kerteminde?

- Ja, selvfølgelig har vi det, og det har vi gjort igennem rigtig mange år, siger Carsten Hadsbjerg.

- Som du måske også ved, så har der ligget mange planer for både et nyt rådhus og for ny busholdeplads i Kerteminde, og vi har været med i dem alle sammen på en eller anden måde, fordi vi selvfølgelig ligger med en butik, der er vanvittig for lille i forhold til vores loyale kunder i Kerteminde.

- Vi har 650 kvadratmeter i vores butik, så var der noget, vi kunne tænke os, så var det en stor butik i Kerteminde, og den må gerne ligge i samme område, som den gør i dag. Det vil sige ved busholdepladsen og rådhuset, for der kender kunderne os, og de kommer let til den del af byen, hvor i øvrigt også Superbrugsen ligger med en rigtig stor butik. Det kunne give noget sindssyg god synergi. Så ja, det er vi meget interesseret i.

Butikken er blevet for lille: Netto kigger på ny placering i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce