Brutalt overfald på par i deres hjem


Brutalt overfald på par i deres hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERFALD: Manden slået bevidstløs med kølle, mens kvinden fik klippet håret af

NONNEBO: Det var sandsynligvis et hævnmotiv for en episode på et værtshus i Odense, der lå bag et groft overfald på en mand og en kvinde i parrets hus på Odensevej i Nonnebo natten til i går.

Ifølge politiet har den 46-årige kvinde selv peget på episoden, der fandt sted for omkring tre uger siden.

Her fik en kvindelig gæst klippet sit hår mod sin vilje, og politiet formoder, at det er den episode, der skulle hævnes ved det natlige overfald.

Slået med kølle

Den 46-årige kvinde, der ved overfaldet selv fik klippet en del af sit hår, har fortalt politiet, at hun var til stede på værtshuset, men ikke husker, om hun deltog i episoden.

Overfaldet på parret fandt sted klokken 03.45 natten til torsdag, da tre personer, to mænd og en kvinde, trængte ind i huset på Odensevej.

Den kvindelige beboer vågnede, da parrets hund begyndte at gø, og da hun gik ud for at se, hvad hunden gøede af, så hun en mand stå ved husets gitterlåge.

Hun har forklaret til politiet, at hun råbte manden an, men gik ind i huset igen og låste døren, da manden ikke reagerede på hendes råb.

Inden hun kunne nå at alarmere politiet, trængte de tre personer ind i huset ved at smadre en rude i en dør med en baseball-kølle.

Den 50-årige mand i huset blev derefter slået bevidstløs med køllen, hvorefter også kvinden fik bank og klippet sit hår.

Efter overfaldet forsvandt de tre personer i en bil i retning mod Odense, hvorefter den 46-årige kvinde ringede efter en ambulance til manden, som stadig var bevidstløs.

Manden blev bragt til sygehuset. Han blev udskrevet i går eftermiddag og politiet forventer at afhøre ham i løbet af i dag om overfaldet.

Tekniske spor

Det kvindelige offer blev afhørt af politiet i går i hjemmet, hvor teknikere fra Kriminalteknisk Afdeling havde travlt med at sikre sporene fra nattens hændelse.

I gruset foran huset lavede teknikerne en gipsafstøbning af et tydeligt dækaftryk og i et bed under et stuevindue fandt teknikerne et fodaftryk, som der ligeledes blev lavet en af-støbning af.

Signalementet af de tre personer bag overfaldet, der alle beskrives som danskere, er forholdsvist sparsomt.

Manden, som den kvindelige beboer så ved gitterlågen, beskrives som 30-35 år , omkring 180 centimeter og med kort, mørkt, velplejet hår. Han havde muligvis et sort overskæg og var iført en lys stropundertrøje og mørke bukser.

Manden hedder muligvis Jens, da en af de to andre overfaldsmænd på et tidspunkt råbte det navn.

Kvindens signalement be-grænser sig til håret, der var lyst i skulderlængde, mens der ikke er noget signalement af den anden mand, som deltog i overfaldet.

Sagen bliver sandsynligvis overdraget til kriminalpolitiet, fortæller vagthavende ved Odense Politi, Holger Warmbier, som kalder overfaldet "ualmindeligt groft".

- Der er slet ingen tvivl om, at vi er oppe i straffelovens paragraf 245, lyder det fra vagthavende.

Paragraf 245 er den såkaldt hårde volds-paragraf, der bliver brugt i tilfælde, hvor der er tale om vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter med en strafferamme på op til fire års fængsel.

Brutalt overfald på par i deres hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce