Bred løsning på cafeteria-problem


Bred løsning på cafeteria-problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Kommunens idrætscentre skal have hvert sit bemandede cafeteria. Og for at sikre en ordentlig drift, skal forpagteren tilbydes en aftale, der gør det muligt for forpagteren af få en fornuftig forretning.

Det er den fælles holdning blandt de politiske medlemmer af byrådets kultur- og fritidsudvalg, der forleden drøftede den lidt penible situation i hallernes cafeterier.

Som tidligere omtalt skal kommunen ud og finde en forpagter til hver af de store haller i Langeskov, Munkebo og Kerteminde. Og udvalgets medlemmer går efter en "bred løsning" på problemet, fortæller udvalgets næstformand, Bente Ø. Olesen (S).

- Vi har bedt forvaltningen komme med et oplæg til en struktur, hvor de tre cafeterier forpagtes ud til den samme forpagter. Det er for os at se den eneste måde, man kan få et ordentligt forretningsgrundlag på, siger Bente Ø. Olesen.

Hun tilføjer, at udvalget er indstillet på at finde frem til en lempelig forpagtningsaftale.

- Vi ønsker en kontinuerlig og god drift - så må vi også være indstillet på at give en forpagter ordentlige forhold. Ellers brænder vedkommende hurtigt ud og opgiver det hele - og det er der ingen, der er tjent med, siger Bente Ø. Olesen.

Kommunen har allerede annonceret efter en forpagter til Munkebo Idrætscenter.

- Vi forsøgte at få annonceringen stoppet, for hvis vi beslutter os for en samlet forpagtning, er vi jo i en ny situation, siger Bente Ø. Olesen.

Udvalget drøftede løseligt forpagter Dorte Rasmussens opsigelse, der som tidligere omtalt blandt andet var begrundet i, at Kerteminde Boldklub ikke havde skrevet under på en samarbejdsaftale om salg fra fodboldklubbens klubhus.

- Vi blev orienteret om sagen og fik at vide, at der er tale om svigtende aftaler fra begge sider. Vi troede jo, at aftalen var på plads - det var den så ikke, og det er vi enige om, at vi skal være mere opmærksomme på i fremtiden, siger Bente Ø. Olesen.

Bred løsning på cafeteria-problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce