Bowlingklub vil ikke betale leje


Bowlingklub vil ikke betale leje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bowlingklub klager over at skulle betale for at bruge baner - det skal andre klubber ikke. Udvalg afviser klagen.

MUNKEBO: Kommunens overtagelse af Munkebo Idrætscenter (MIC) har afstedkommet en tvist mellem kommunen og én af de foreninger, der dyrker deres idræt i MIC, nemlig Bowlingklubben Munkebo 2002.

Kommunen har sendt en skrivelse ud til foreningerne i MIC, hvoraf det fremgår, at fremover vil de almennyttige lokaler i centret - som for eksempel hallen og svømmehallen - blive stillet vederlagsfrit til rådighed for foreningerne.

Derimod skal foreninger, der benytter centrets kommercielle anlæg og lokaler - som for eksempel bowlingbanerne - fortsat betale leje.

Urimeligt

Og det mener bowlingklubbens formand er helt urimeligt.

Han har sendt en klage til kommunen, hvori han anmoder om, at klubben bliver fritaget for lokaleleje på linje med de andre brugere i MIC.

Frede Lohmann skriver i sin klage, at bowlingklubben på linje med de andre klubber i centret dyrker både elite- og breddeidræt under Dansk Idræts Forbund og derfor bør have de samme betingelser som de øvrige foreninger.

- Vi betaler omkring 100.000 kroner om året i baneleje, og vi skal også betale i dyre domme, når vi skal afvikle hjemmekampe.

- Det kan ikke være rigtigt, at der skal være en sådan forskelsbehandling, mener Frede Lohmann, der har omkring 80 aktive medlemmer i klubkartoteket.

Klagen afvist

Politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget drøftede sagen grundigt på mødet forleden og besluttede at afvise klagen. Det skete ifølge næstformand Bente Ø. Olesen i fuld enighed.

- Vi diskuterede det meget i udvalget og blev enige om at fastholde betalingen.

- Der er jo tale om én af MIC's kommercielle aktiviteter, og der har vi indført brugerbetaling, siger Bente Ø. Olesen.

- Inden den kommunale overtagelse af MIC betalte alle klubber leje - nu er det kun bowlingklubben, der skal betale.Er det rimeligt?

- Jamen, det brugte vi også en hel del tid på at diskutere og blev altså enige om at fastholde brugerbetaling på de kommercielle aktiviteter. Og klubben får jo både lokale- og medlemstilskud efter folkeoplysningsloven, siger Bente Ø. Olesen.

Frede Lohmann vil ikke udtale sig om, hvordan klubben vil forholde sig til afslaget, før han har drøftet det med de øvrige medlemmer af bestyrelsen.

Bowlingklub vil ikke betale leje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce