Bosætning: Virksomheder søger Kerteminde

Lindø Steel er blandt de virksomheder som er flyttet til Kerteminde Kommune over de senere år. Interessen for kommunen er blandt de højeste i Syddanmark, som ellers rangerer lavt i ny undersøgelse om virksomheders interesse for bosætning. Arkivfoto.

Bosætning: Virksomheder søger Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde er med en 5. plads blandt de mest attraktive kommuner i Syddanmark, når det gælder virksomheders lyst til at bosætte sig.

Kerteminde: Med en 5. plads blandt 22 syddanske kommuner, så er Kerteminde Kommune blandt de mest interessante for virksomhederne, når de skal bosætte sig i regionen. Kerteminde er kun overgået af Middelfart på Fyn, mens kommuner som Nyborg og Nordfyns kommer på pladserne lige efter.

Placeringen fremgår af en analyse, som er udarbejdet af Lokaleportalen.dk. Den undersøger de geografiske ønsker i mere end 70.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af lokalesøgende virksomheder over en periode på et år. Analysen gør, at interessen for de forskellige kommuner kan sammenlignes ved at regulere for forskellene i kommunernes befolkningstal.

Analysen viser også, at størstedelen af de danske virksomheder ønsker at bo i hovedstadsregionen, som har flere søgninger end alle de andre regioner til sammen. Region Nordjylland kommer på sidstepladsen, mens Region Syddanmark og Region Midtjylland kun har lidt flere søgninger.

Samlet blandt landets 98 kommuner, så lander Kerteminde Kommune på en 48. plads i undersøgelsen. EXP

Bosætning: Virksomheder søger Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce