Borgerlisten 2009-2019: De sidste medlemmer lukkede listen med champagne

Poul Erik Grønfeldt fejrede lukningen af Borgerlisten ved at åbne champagne med sin sabel. Foto: Peter Ammitzbøll

Borgerlisten 2009-2019: De sidste medlemmer lukkede listen med champagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerlisten holdt torsdag aften ti års jubilæum og fejrede begivenheden ved at drikke champagne og lukke listen. - Det har været utroligt spændende i ti år, og vi har haft det rigtigt sjovt, fortalte formand for Borgerlisten, Søren Lilienhoff.

Langeskov: Det var ikke til at se, at det var en begravelse, da Borgerlisten torsdag aften besluttede at nedlægge sig selv. De fremmødte medlemmer var i usædvanligt godt humør og fejrede nedlæggelsen med mad og drikke.

- Det forgange år har ikke været præget af særligt mange aktiviteter fra Borgerlistens side, konstaterede formand Søren Lilienhoff i sin tale, hvor han takkede Allan Thomsen, der er Borgerlistens ene mand i byrådet for, at han havde holdt fanen højt.

- Allan det, som du har gjort, skal du have tak for og ikke mindst, at du stemte nej til havneplanen. Det er vi utroligt glade for - skål, sagde formanden, der ellers brugte sin tale på at skælde ud på politikere og embedsmænd i Kerteminde Kommune, som har kørt kommunen i sænk.

- Vi må desværre indse, at vores politikere tænker mere på, hvilket ben de kan få at gnave i - i stedet for, hvad der er bedst for borgerne, konstaterede Søren Lilienhoof, der sluttede af med at citere H. C. Andersen.

- Som H.C. Andersen siger, at rejse er at leve. Det her har nærmest været som at rejse for at dø.

Blev lagt i graven med maner

Det hjalp på stemningen på mødet, at der stadig var en lille slat penge tilbage i partikassen, og kasserer opfordrede flere gange de par og tyve fremmødte til at tage en ekstra øl, så de sidste penge kunne blive brugt.

Det var den samlede bestyrelse, der trak sig på generalforsamlingen, og da ingen havde meldt sig til at stille op til bestyrelsen, var der lagt en ekstra ordinær generalforsamling ind i midt i den ordinære, så foreningen kunne blive nedlagt.

Alligevel blev der en smule spænding om nedlæggelsen, da enkelte medlemmer gerne ville have at Borgerlisten kørte videre.

- Jeg synes, det er trist, at alt det, vi har slåset for, og alt det vi har ønsket at løse, det stadig ikke er blevet løst, sagde den tidligere spidskandidat ved kommunalvalget i 2017, John Skov Hansen og opfordrede medlemmerne til at stille op til bestyrelsen. Uden han dog selv havde lyst.

Det var der heller ingen andre, der havde, så med stemmerne 21 mod 2 blev Borgerlisten nedlagt.

Aftenen endte, da bestyrelsesmedlem Poul Erik Grønfeldt drog sin sabel og kappede halsen af et par flakser champagne, så Borgerlisten kunne blive lagt i graven med maner.

- Det har været utroligt spændende i ti år, og vi har haft det rigtigt sjovt. Det er ikke sikkert, vi har nået så meget, som vi skulle, men vi har i hvert fald arbejdet for det, konstaterede Søren Lilienhoff.

Borgerlisten 2009-2019: De sidste medlemmer lukkede listen med champagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce