Borgere forvirrede om havnehøring


Borgere forvirrede om havnehøring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØRING: Ændring af havnemasterplan kræver to høringsrunder
KERTEMINDE: Der hersker tilsyneladende en del forvirring blandt byens borgere om, hvordan de skal forholde sig til den påtænkte ændring af havnemasterplanen, som byrådte netop har sendt ud i en såkaldt for-høring.

SF's medlem af byrådet,Annette Vilhelmsen, fortæller, at hun er blevet kontakte af flere borgere, der har været tvivlende over for, hvordan de skal give deres mening om havnemasterplanen til kende.

- De borgere, jeg har talt med, har været i tvivl om, hvordan de skal give deres mening til kende. Og om hvad forskellen er på en for-høring og en almindelig høring, fortæller hun.

Også Stiftstidendes redaktion er blevet kontaktet af læsere, der står famlende over for, hvordan de skal give udtryk for deres mening. Nogle har ment, at politikerne med den megen avisomtale har fået et vink med en vognstang, der skulle kunne gøre det ud for et høringssvar.

Men sådan hænger tingene ikke sammen, understreger kommunaldirektør Ronald Stelmer. Hver borger, der har noget på hjerte i sagen, skal sende en indsigelse til rådhuset senest torsdag den 19. august klokken 12.

Herefter samles alle bemærkningerne/indsigelserne og sendes til behandling i det politiske system. På byrådets septembermøde beslutter politikerne så, om der skal udfærdiges et forslag til ændring af havnemasterplan og kommuneplan.

- Så for-høringen er altså meddelelse om, at byrådet har tænkt sig at lave et forslag til en ændring af plangrundlaget, fortæller Ronald Stelmer.

Hvis ikke der er forhold, der taler imod, går byrådet så i gang med at udforme et egentligt forslag til en ændring af kommuneplanen, som havnemasterplanen er en del af. Den bliver så sendt i offentlig høring i otte uger, og så kan ændringen vedtages på byrådets december-møde.

Herefter vil byrådet også frigive oplysningerne om den hemmelige investor og det hemmelige projekt på Ndr. Havnekaj.

Borgere forvirrede om havnehøring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce