Bordtennisklub med 12 fynsmestre

Langeskov Bordtennisklubs ungdomsspillere tog godt for sig under fynsmesterskaberne, hvor det blev til 12 fynsmesterskaber. Privatfoto.

Bordtennisklub med 12 fynsmestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afslutningen nærmer sig for en forrygende sæson i Langeskov Bordtennisklub. De unge spillere har deltaget i en række stævner og blev fynsmestre i flere rækker.

Langeskov: Et pointstævne i bordtennis i Stadionhallen i Odense er ungdomsspillernes sidste i indeværede sæson. Ved de seks pointstævner gennem sæsonen har Langeskov Bordtennisklub deltaget med omkring 15 ungdomsspillere hver gang. Dermed har klubben sammen med HEP Ringe været største leverandør af spillere.

Med de markante grønne spillertrøjer lyser spillerne op i rundt i de forskellige haller og gør sig bemærket. Ved fynsmesterskaberne skabte Langeskov Bordtennisklub opmærksomhed, da det førte til 12 fynsmestre i klubben.

Den lille klubs store succes skyldes ifølge formand Henrik Bækkelund, at det sociale sammenhold vægtes højt. Flere forældre fortæller, at deres børn tidligere har forsøgt sig med sportsgrene som håndbold og fodbold, men uden held.

De cirka 35 bordtennisspillere træner mandag og torsdag i gymnastiksalen på Langeskov Skole afdeling Pilen. Når en ny sæson begynder efter sommerferien, bliver det samtidig indgangen til 40 års jubilæet for klubben. /EXP

Bordtennisklub med 12 fynsmestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce