Boligsalget boomer i Kerteminde

Kerteminde ligger på andenpladsen på listen over de kommuner i hele landet, hvor boligsalget er gået mest frem i januar og februar. Foto: Michael Bager

Boligsalget boomer i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I årets to første måneder er salget af villaer og rækkehuse i Kerteminde Kommune steget med 76,9 procent i forhold til 2017.

Kerteminde: Boligsalget i Kerteminde har fået en særdeles god start i 2018. Det viser de seneste handelstal for villa- og rækkehussalget i hele landet, som ejendomsmæglerkæden Home har offentliggjort.

Mens der i januar og februar sidste år blev solgt 26 huse i Kerteminde Kommune, blev der i de to første måneder i år handlet hele 46. Det svarer til en stigning på 76,9 procent, hvilket placerer Kerteminde på en andenplads på listen over de kommuner i hele landet, hvor salget er gået mest frem i 2018.

Ejendomsmægler Per Hansen fra Home Kerteminde-Munkebo har flere bud på, hvorfor hussalget i Kerteminde boomer netop nu.

- Det er nok svært kun at pege på én årsag, men umiddelbart tror jeg, at det skyldes, at der er skabt en del nye job i området, i Kerteminde-området og i Odense. Der sker ligeledes meget i Odense med ombygning af byen, letbane, nyt OUH og Facebook med videre, siger han i en pressemeddelelse.

Altid attraktiv

- Kerteminde er og har altid været en attraktiv bosætningskommune for folk, der arbejder i Odense, og når priserne stiger i Odense, så oplever vi en øget tilstrømning fra Odense mod Kerteminde. Kommunen tiltrækker jo også folk, der gerne vil bo tæt på vandet, skov og strand og dyrke deres fritidsinteresser som sejlsport med videre, mener Per Hansen og fortsætter:

- I 2017 åbnede der en ny golfbane på et højt internationalt niveau i Kerteminde, og kommunen anlagde et nyt naturområde, Sybergland, med søer og stier. Det har også betydning for kommunens popularitet. /EXL

Boligsalget boomer i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce