Boldklub bryder med halklubber


Boldklub bryder med halklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Den seneste tids strid mellem Kerteminde Boldklub og de øvrige foreninger, der benytter Kertemindehallerne, kulminerede i går med, at boldklubben meldte sig ud af Halklubbernes Samvirke.

Formanden for samvirket og bordtennisklubben, Poul Boisen, modtog den skriftlige opsigelse fra boldklubbens formand, Flemming Jensen.

- Det måtte jo komme. Den hetz, der har været ført mod Kerteminde Boldklub fra de øvrige foreninger, har nu medført, at Kerteminde Boldklub med beklagelse ønsker at udtræde af samarbejdet, hedder det i opsigelsen.

Halklubbernes Samvirke er en paraplyorganisation bestående ua over boldklubben, af bordtennisklubben, volleyballklubben, badmintonklubben og håndboldklubben. Samvirket har tidligere arrangeret koncerter på det grønne område ved roklubben og har desuden også i fællesskab tjent en skilling ved at stille frivillige til rådighed ved større arrangementer i hallen.

Og så har samvirket også været et fælles talerør for brugerne af hallen og stadion overfor politikerne. Blandt andet har samvirket arbejdet ihærdigt for at få politikerne til at bygge en tredje hal på området ved Enggade.

Som omtalt i Stiftstidende bunder striden mellem klubberne i spørgsmålet om boldklubbens klubhus og salg af kioskvarer fra klubhuset.

De fire foreninger har kritiseret, at boldklubben har ødelagt sammenholdet i hallen og indtjeningsgrundlaget ved at bygge eget klubhus og sælge varer derfra.

Spørgsmålet blev pludseligt helt aktuelt, da Dorte Rasmussen i sidste uge opsagde sin forpagtningsaftale for cafeteriet, blandt andet med den begrundelse, at indtjeningsgrundlaget var blevet for spinkelt.

Poul Boisen vil ikke kommentere boldklubbens udmeldelse.

- Men det er jo et valg, som boldklubbens bestyrelse har truffet, siger han.

De resterende medlemmer af samvirket drøfter situationen på det ordinære møde den 5. juni.

Boldklub bryder med halklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce