Børn og band skabte musik sammen

Forsanger Sille Grønfeldt og resten af bandet Lydland lavede musik sammen med publikum i Fjord&Bælt.
Foto: Yilmaz Polat

Børn og band skabte musik sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum hjalp kvartetten Lydland med interaktiv koncert i Fjord&Bælt

Kerteminde: Da kvartetten Lydland lørdag eftermiddag gav koncert i Fjord&Bælt, var publikum ualmindeligt aktive.

Koncerten var en interaktiv familiekoncert, forstået på den måde, at publikum - og især de børn, der indtog gulvet foran bandet - i høj grad formede koncerten.

- Skulle vi ikke tage at sige ordentligt goddag til hinanden? spurgte forsanger Sille Grønfeldt indledningsvist de omkring 60 fremmødte børn og voksne.

- Goddag, goddag, goddag, gav hun sige til at synge akkompagneret af sine fire bandmedlemmer, gentog hilsenerne og sagde til publikum: ”Så er det jeres tur.”

Kan føle sig som barn igen

Nogle af sangene var ikke færdiggjort hjemmefra, fordi publikum skulle hjælpe med det. Således blev der blandt andetsunget om Malte og Niklas, to tilstedeværende børn.

- Det er barnligheden, legesygheden og den spontane glæde, der er det vigtigste for os, forklarer bassist Jens Skou Olsen.

- I stedet for at have travlt med at formidle et produkt, laver vi det sammen med børnene. På den måde bliver det som en leg. Så kan vi også føle os lidt som børn igen - og det er jo det, vi allesammen allerhelst vil.

Kvartetten Lydland består af Sille Grønfeldt på vokal, Palle Windfeldt på guitar, Benita Haastrup på trommer og Jens Skou Olsen på bas.

Børn og band skabte musik sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce