Blomsterværksted i Langegade

Det er Jonna Duelund Petersen (th), der ejer Tine P-forretningen, men det er Janne Holm Andersen, der står i midten, der er den daglige leder. Hun får hjælp i butikken af Sanne Harhorn.

Blomsterværksted i Langegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Jonna Duelund Petersen er indehaver af Blomsterværkstedet Tine P, som netop er åbnet i Langegade i Kerteminde, hvor Feens Atelier tidligere lå. Butikkens daglige leder er Janne Holm Andersen, der bor i Davinde og er ret dygtig inden for sin branche. Hun har nemlig kunnet skrive fynsmester inden for moderne blomsterkunst på CV'et. Og det har hun faktisk kunnet gøre nogle gange.

I butikken får Janne Holm Andersen, der også er daglig leder af Tine P i Vestergade i Odense, hjælp af Sanne Harhorn, som bor i Salby. Hun måtte ind til for nylig forcere Lillebæltsbroen, når hun skulle på arbejde. Hun har netop forladt et job i Solvang Blomster i Frederica.

Det var en lang køretur, og hun er derfor yderst glad for at have fået et arbejde lige i sin baghave.

- Det er jo bare fantastisk, smiler hun.

Kendt i Kerteminde

Både Janne Holm Andersen og Sanne Harhorn er kendte blomsterpiger i Kerteminde, fordi de faktisk begge tidligere har arbejdet her.

De kender derfor også flere af de kunder, som vil lægge vejen forbi den nye blomsterforretning i Langegade.

Tine P-forretningen i Kerteminde er den sjette blomsterforretning, som Jonna Duelund Petersen åbner. Det er ved at være 21 år siden, at hun åbnede den første. Inden året er omme, har hun planer om at åbne den syvende, som vil komme til at ligge i Svendborg.

Udover nu seks blomsterforretninger har Jonna Duelund Petersen også to tøjforretninger, hvor af den ene ligger i centret i Langeskov.

Jonna Duelund Petersen, som selv har arbejdet som blomsterbinder og blandt andre har bundet buketter til Dronning Margrethe og til A. P. Møller, fortæller, at Tine P har omkring 36 ansatte rundt om på Fyn.

Blomsterforretningerne får leveret blomster fra Holland, og pigerne i forretningerne er altid glade for udfordringer, når der skal arrangeres blomster til livets sorger og livets fester.

Tine P i Kerteminde bliver også en del af Interflora, men godkendelsen af butikken skal lige på plads, fortæller Jonna Duelund Petersen.

Blomsterværksted i Langegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce