Bilist: Ikke kun min skyld


Bilist: Ikke kun min skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilisten, der kørte ind i et polterabendfølge torsdag, mener ikke kun, skylden er hans

KERTEMINDE: Som omtalt i disse spalter i går kørte en rød Mazda 626 ind i en minibus med et polterabend-følge på Odensevej mod Kerteminde og blev smadret.

Bag rattet af Mazda'en sad den 42-årige Charles Petersen fra Kerteminde.

Han er ikke helt enig i, at han kørte så stærkt, som det har stået beskrevet i avisen. "Helt sindsygt" og "over 100 km/t" blev det nævnt af personerne i minibussen, som kom fra Odense, hvoraf en del fik mindre knubs.

- Jeg kørte cirka 80 km/t, da jeg gassede op og ville overhale, men ramte så ind i minibussen, da den ville dreje. Det meste af skylden er måske nok min, men jeg vil mene, at den er tæt på fifty-fifty, da minibussen ikke gjorde tegn til, at den skulle dreje (ind til Kerteminde Vandskiklub, red.), forklarer Charles Petersen.

Ingen alkohol

Charles Petersen valgte at overhale, fordi minibussen mange gange sænkede farten for de bagvedkørende. Det irriterede ham.

- Da jeg støder ind i bussen kan jeg se, at de hopper rundt i bussen, fortæller Charles Petersen, der selvfølgelig selv er påvirket af hændelsen. Det kunne være gået grueligt galt.

Charles Petersen fik skrammer i nakken og har stadig ondt i brystbenet efter det voldsomme uheld, der totalskadede hans bil.

Han føler, at det er let nok for dem i polterabend-følget at sige, at han kørte helt vildt, da de måske havde drukket lidt og ikke var helt på dupperne.

I disse spalter stod det også beskrevet, at føreren af den røde Mazda 626 muligvis var spirituspåvirket.

Men det viste en alkoholtest efterfølgende ikke, at der var tale om.

- Det vil jeg ikke hænges ud for, siger Charles Petersen.

Han kan nu se frem til, at sagen havner i retten, hvor skyldspørgsmålet skal afklares.

Bilist: Ikke kun min skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce