Big Boat inviterer kong Harald og kronprinsen

Foto: Ole Friis

Big Boat inviterer kong Harald og kronprinsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Big Boat Challenge vokser - både i størrelse og anseelse.

Stævnet har blot en enkelt udgave bag sig, men jungletrommerne har lydt både inden- og udenlands, og i år tegner alt til, at 50 store både skal kappes ud for Kerteminde.

I forgårs blev 40 pladser givet fri blandt mere end 100 både. 12 timer senere var mere end halvdelen af pladserne besat.

- Jeg regner med, at alle pladser er væk og alt på plads, hvad det angår, i løbet af de næste 14 dage, siger medarrangør Peter Kristoffersen.

Han går også og venter på royalt nyt. For både kronprins Frederik og Norges kong Harald har fået et af de i alt 10 wild cards, som arrangørerne deler ud.

- Kronprinsen var også inviteret sidste år, men måtte desværre sige nej - men han har naturligvis fået en ny invitation.

- Og så har kong Harald også fået én - og det vil selvfølgelig være kanon for os, hvis en eller begge kommer. Kong Harald har en TP52 (det er båden, red.), og dén er stor, siger Peter Kristoffersen.

Han er ikke alene om at krydse fingre for, at der bliver royal glans over Kerteminde i pinsen.

Hvis det sker, så står turistchef Dorte Frandsen - til den tid på barsel - på kajen og klapper.

- Det vil være uvurderligt for Kerteminde - et kæmpe trækplaster og tilløbsstykke - det vil vi slet ikke kunne sætte pris nok på, siger hun.

Big Boat Challenge er en kapsejlads for de største både, og sejladsen finder sted samtidigt med nordens største jollestævne - sail extreme.

- Så jeg vil vove at påstå, at vi er Danmarks største sailevent, siger Peter Kristoffersen, der fik ideen til eventen sammen med Anders Sunke.

Også på land vokser aktiviteterne.

Teltet på Ndr. Havnkaj vokser til 500 kvadratmeter, og for landkrabber bliver der mulighed for at se sejladser på en 40 kvadratmeter stor tv-skærm.

Pinsen er i år 22.-24. maj.
Foto: © Hans Østergaard/Fyens Stifstidende
Foto: Birgitte CarolHeiberg

Big Boat inviterer kong Harald og kronprinsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce