Bevar Munkebo smuk!


Bevar Munkebo smuk!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Lucy Bergström, Toften 121, Munkebo, skriver (forkortet af red.);

Der er noget udefinerbart dejligt ved at se ud over en smuk mark ned mod vandet. Det ved alle vi som bor i Munkebo. Nu har en svensk undersøgelse (P1, 11/6) bevist, at det er helbredende at se på en smuk udsigt eller at gå rundt i en frodig have.

Hvis lokalplanen bliver godkendt, vil arealerne ved Lindøalléen, "Culotten" og "Filéten" først blive bebygget. Udsigten til markerne, vandet og Kølstrup forsvinder derved for alle på begge sider af Toften. Senere, skulle Munkebo Bakke bebygges. Hestefolden, markerne, vildnisset på hjørnet af Bakkely og Rosendalen, væk. Når man så tager kaffekurven op til toppen af bakken, vil udsigten bestå af bagsiden af en masse nye huse. Den eneste kig over Kerteminde Fjord og Kertinge Nor bliver i så fald fra tårnet.

Man kan læne sig tilbage og håbe, at dette ikke vil ske. Men desværre er byrådets diskussionen omkring "Culotten" og "Filéten" ikke om de marker skal bebygges, men om der skal tillades træhuse på "Culotten" (den skrånende mark), og hvordan vejnettet skal være på "Filéten" (ned til Munkebovej).

Skal der protesteres, så er det nu. Fristen for indsigelser mod bebyggelsen af "Culotten" er 17/8. Det batter faktisk noget at skrive en indsigelse, fortælle hvorfor man er imod. Teknisk forvaltning har fået 935 indsigelser i form af en underskriftinsamling mod nybyggeri på "Culotten" og "Filéten", og det er fint. Men der skal også uddybende breve til, (selv om man allerede har underskrevet protesten). Jeg håber mange i Munkebo ønsker at bevare byen grøn og levende.

Bevar Munkebo smuk!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce